AI képgenerátor workshop, MI képszerkesztő tanfolyam

Gyakorlati képzésen tanulod meg használni a Generatív Mesterséges Intelligenciát, azaz GenAI-t! Gyakorlati workshop kezdőtől a középhaladó szintig, ingyenesen elérhető eszközökkel, magyar nyelven, szakmai előképzettség nélkül!

Élő online oktatás, kis létszámú csoport részére. AI képgenerátor programokkal pillanatok alatt alkothatsz képeket, illusztrációkat cikkhez, képes posztokat, prezentációkat, hirdetéseket grafikai tudás nélkül is.

Legyél a saját grafikusod alig pár óra alatt! Spórolj időt és energiát, miközben élvezni fogod a kreativitásodat. Semmilyen előképzettség nem szükséges hozzá. Generatív Mesterséges Intelligencia, azaz GenAI Gyakorlati képzés kezdőtől a középhaladó szintig.

Ingyenes AI képgenerátor programokkal pillanatok alatt alkothatsz képeket, illusztrációkat cikkhez, képes posztokat, prezentációkat, hirdetéseket grafikai tudás nélkül is.

Ai képgenerátor tanfolyam, képkészítés bevezetes

A végére tudsz akár ilyen képet is generálni, mint ez a lovas illusztráció.

Szuper hirdetéseket, de akár logót és kisebb arculatot is készíthetsz ingyen! Felejtsd el a stock képeket!

Az AI képgenerátor tanfolyam kezdőknek szól, illetve azoknak, akik már próbálkoztak kép készítéssel, de az eredménnyel nem voltak elégedettek. Kisvállalkozók, marketingesek, PPC managerek, virtuális asszisztensek, bloggerek mindennapi képigényeire gondoltunk.

Felnőttképzési rendszerben elismert igazolást adunk

  1. Teljesen kezdőként is megtanulhatod az AI képgenerálást
  2. Megismerheted a jogi kereteket, AI jogszerű használatát üzleti célokra és profitszerzésre
  3. A képzés magyarul zajlik.

Elkészítheted a saját marketing anyagaidat:

  • Social media posztokat és storykat képekkel, sőt némi videóval is
  • Logót és kisebb arculatot is pillanatok alatt megalkothatsz
  • Illusztráld a saját blogodat jogtiszta, saját alkotásaiddal
  • E-book borítót, illetve mockupokat tervezhetsz
  • Prezentációidat egyedivé varázsolhatod
AI kepszerkeszto tanfolyam illusztracio insta

Saját képből, generált képből, meg promtokból rakunk össze komplett kis anyagokat, mint ez a sütis.

A képzés gyakorlati, így végig a saját laptopodon fogsz dolgozni.

Megmutatjuk, hogyan készíts megfelelő promptokat, hogy elbűvölő és akár azonnal használható alkotásokat kaphass.

Az AI képgenerátor tanfolyamról

IDŐTARTAM: 4 óra

Online élőben, szakmai mentorálással

ESZKÖZÖK: mindenki a saját laptopján, gépén dolgozik.

MÓDSZER:  Interaktív, kis létszámú csoportra szabott gyakorlati megközelítés, egyetemi oktatási tapasztalattal,gyakorlati élményekkel a középpontban.

IDŐTARTAM 4 óra, fél óra ebédszünettel
Képzés ideje: megbeszélés szerint

Kapcsolati űrlap

Mesterséges Intelligencia üzleti tanfolyamok

Használja ki az AI lehetőségeit! Jelentkezzen még ma az AI céges tanfolyamunkra, és alakítsa át a problémamegoldás és döntéshozatal megközelítését.

Részletek és árak
mesterséges intelligencia   tanfolyam

Tematika:

 Megmutatjuk, hogyan használhatod a Generatív Mesterséges Intelligencia (GenAI) eszközöket a mindennapi munkádban, a hobbidhoz vagy azért, hogy szép és kedves illusztrációkat készíthess családod, barátaid, munkatársaid számára.

Mindenfajta szaktudás és grafikai szoftver ismeret nélkül is belevághatsz, mert nálunk az alapok elsajátítása mellett olyan készségeket is átadunk, amelyekkel igazán brillírozhatsz.

Az AI képgenerátor tanfolyam marketing ötleteket is fog adni 

A képgenerálás mellett szót ejtünk az írott tartalmak előállításáról is, de nem ez áll a középpontban. Garantáljuk, hogy a végére egyszerűen és gyorsan érhetsz el hatásos eredményt.

A gyakorlati oktatásra saját anyagaiddal tudsz készülni, ha szeretnéd. Hozhatsz konkrét termékképet, fotókat, és logót, ha van (de a tanfolyam alatt el is készítheted, ha még nincs).

Az AI képgenerátor tanfolyamhoz tervezett banner egy nagy színes szemmel.

Első rész:

„Az AI Megértése a Tervezésben: megértjük az alapokat”

“Az AI generálta képek jogszerűségéről”

“Milyenek a hatásos social media képek?” (konkrét példákkal, esetekkel)

„Navigálás a ChatGPT-ben és a Dall-e 3-ban: Így Hozz Létre Lélegzetelállító Képeket”

„Ötletgyártás, Tippek & Trükkök: Növeld a Hatékonyságod a Mindennapi Feladataidban”

Második rész

“Képkészítés Bingben, Microsoft környezetben, mire képes jelenleg és mire még nem?”

„A Microsoft Designer Használata: Grafikák, infografikák, Arculatok Sablonok testreszabása, saját feltöltött fotó, vagy kép szerkesztése AI-val.”

“Saját logó, termékkép beillesztése az AI képekbe és videókba. Saját brandelt marketinganyagok készítése pár perc alatt.

“Képek keresőoptimalizálása a weboldalban”

Az Az elsők között juthatsz ehhez a tudáshoz, így versenyelőnyre tehetsz szert.

A képgenerálás mellett szót ejtünk az írott tartalmak előállításáról is, de nem ez áll a középpontban. garantáljuk, hogy a végére egyszerűen és gyorsan érhetsz el hatásos eredményt. 

Jelentkezz most, mert folyamatosan telnek be a helyek!


Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Mi az a Generatív AI képkészítés?

A generatív AI képkészítés olyan fejlett mesterséges intelligencia technológiák alkalmazását jelenti, mint a DALL-E, a ChatGPT 4, a Bing Képkészítő és a Microsoft Designer, meg még pár meglepetés, amelyek szöveges leírásokból képeket hoznak létre.

Ezek az eszközök összetett algoritmusokat használnak ahhoz, hogy megértsék a promptot és olyan vizuális anyagokat hozzanak létre, amelyek megfelelnek a leírásodnak.

Szükségem van-e grafikusi tudásra vagy Photoshop jártasságra?

Nem, semmilyen korábbi tapasztalatra nincs szükséged a grafikai tervezés terén, sőt rajzkészségre sem. A kurzusunk olyanok igényeire szabott, akik elsősorban olyan eszközöket használnak, mint a Canva, és kevés vagy semennyi háttérrel nem rendelkeznek a professzionális grafikai tervező szoftverek használatában.

Milyen programokkal fogunk dolgozni? – alapvetően ingyenes AI képkészítőkkel.

Mit NEM tartalmaz a tanfolyam?

Az összetettebb képgeneráló AI programokat, ilyen például a MidJourney, Leonardo, Stable Diffusion, Mage, stb. ezekre majd később lesz külön, haladóknak szánt tanfolyamunk. A videószerkesztés és a digitális fotózás AI segítette rejtelmeiben sem mélyedhetünk el.

Tudok-e social media képes posztokat készíteni?

igen, kiváló minőségben és pontosan méretezve. Facebook, Insta feed képek és storyk, esemény, csoport és oldal borítóképeket, hirdetéseket egy pillanat alattt! Videóval, animációval is! LinkedIN képes posztok, hirdetések szintén jól készíthetők.

Tudok-e nyomdakész anyagot tervezni vele?

Nem. De ötletelni, tervezni lehet vele, melyet később profi grafikai eszközökkel nyomdai anyaggá lehet alakíttatni. A képeket online anyagokhoz használjuk.

Tudok-e vektorizált, nagyítható grafikát tervezni, vagy módosítani vele?

Nem, ezek kizárólag pixeles képek lesznek, *jpeg, *png, *webp, illetve mp4 videók

Hogyan segíthet ez az AI Designer workshop a mindennapi munkámban?

Tanfolyamunk jelentősen növelheti a kreatív képességeidet, lehetővé téve, hogy egyedi és professzionális vizuális anyagokat hozz létre. Akár egy hati, vagy havi közösségi média posztot készíthetsz képpel, szöveggel egy óra alatt. 

Szükségem van-e a Mesterséges Intelligencia szoftverek vagy programozási ismeretekre ezeknek az eszközöknek a használatához?

Abszolút nem! Ezek az AI eszközök felhasználóbarátok és egy-két óra alatt elsajátíthatod a használatuk alapjait. Éppen azért hoztuk létre az AI Designer workshopot, hogy élő mentorálással tanulhasd, hogyan kell velük egyszerű nyelven kommunikálni. Kódolásra vagy mély AI ismeretekre nincs szükség hozzá.

Mennyi időt vesz igénybe ezeknek az AI eszközöknek a megtanulása és használata?

A tanulási görbe hasonló, mint a designer appoknál: az eleje kicsit nehézkes, aztán hamar belejössz, és utána igazán csak gyakorlástól függ. Nálunk lépésről-lépésre vezetve, gyorsan elkezdhetsz képeket készíteni példa feladatokkal különféle célokra. Otthon tovább tudod majd fejleszteni a képességeid.

Drágák ezek az AI grafikai eszközök?

Sok ilyen eszköz ingyenes verziókat vagy próbaidőszakokat kínál, és általában az előfizetési költségeik elfogadhatóak. A kurzusunkban útmutatást adunk arra, hogyan érdemes a legtöbbet kihozni az ingyenes vagy alacsony költségű lehetőségekből.

Az AI képgenerátor workshopon részt vehetsz bármiféle program előfizetése nélkül: mi megmutatjuk, hogy mire képesek az előfizetéses rendszerek is.

Etikus használattal és a szerzői jogi kérdések

Igen, nagy hangsúlyt fektetünk a Mesterséges Intelligencia eszközök etikus használatára és a szerzői jogi kérdések megértésére. Fontos, hogy felelősségteljesen használjuk ezeket az eszközöket, különösen a professzionális, bevételtermelő felhasználás során.

Használhatom a létrehozott képeket kereskedelmi célokra?

Ez függ az általad használt specifikus AI képgenerátor eszköz feltételeitől és körülményeitől. A kurzusunkban részletes információt adunk arról, hogy melyik eszköz mit engedélyez. Általában elmondható, hogy az előfizetéses modelleknél minden jog a felhasználóé.

Milyen támogatás áll rendelkezésre a kurzus során?

Átfogó támogatást kínálunk, beleértve a folyamatos mentorálást, és ezer, kipróbált prompthoz való hozzáférést. A tanfolyam után is lehetőséget biztosítunk a kérdések feltételére. Soha nem maradsz magadra a tanulás során.

Mesterséges Intelligencia üzleti tanfolyamok

Használja ki az AI lehetőségeit! Jelentkezzen még ma az AI céges tanfolyamunkra, és alakítsa át a problémamegoldás és döntéshozatal megközelítését.

Részletek és árak
mesterséges intelligencia   tanfolyam

Az oktatókról

3435851

Nun Monika, SEO expert marketing tanácsadó, cégvezető

Nun Monika

Grafikusként és újságíróként is dolgoztam. A JPTE-n diplomáztam. Tudásomat folyamatosan fejlesztem a Google, az OpenAI és más tech cégek, illetve nemzetközi specialisták képzésein. Telefon: +3620 318 7542

3604A01

Dr. Rónay P. Tamás, AI evangelist, marketing tanácsadó, cégvezető

Dr. Rónay P. Tamás

Tanulmányaimat az ELTE TTK-n kezdtem, majd a PPKE-n folytattam. Éveken át oktattam egyetemen és főiskolán, fiatal felnőtt és senior diákokat egyaránt.