AI Marketing Szakkönyv: a Mesterséges Intelligencia bevételnövelő alkalmazása a kisvállalati B2C marketingben

Használd az AI-t, mielőtt a versenytársaid lesöpörnek vele a pályáról! A mesterséges intelligencia (AI) már nem a jövő, hanem a jelen. Egyre több kisvállalkozás és B2C cég használja az AI-t a marketingfolyamatok optimalizálására, a hatékonyság növelésére és a profit maximalizálására.

AI marketing gyakorlati megközelítésben

Az AI marketing lényege, hogy beépítjük a mesterséges intelligencia megoldásokat a marketing folyamatokba, részben automatizálva és költséghatékonyabbá téve azokat.

Akár egyéni vállalkozó vagy kisvállalkozó vagy, akár kisfogyasztókat kiszolgáló céget vezetsz, akár marketingesként dolgozol a B2C területen, akár most kezdtél bele a marketing tanulásába, ez a könyv Neked szól!

AI marketing a gyakorlatban. A Mesterséges Intelligencia üzleti használata kisvállalkozások és B2C cégek számára

A Tartalomból:

  1. A B2C Marketing alapjai: átfogó képet adunk a kisfogyasztói marketingről, teljesen kezdők számára is közérthetően.
  2. A Mesterséges Intelligencia a B2C marketingben: bemutatjuk, mi az AI és milyen eszközök adják a változás motorját. Nem kell matek hozzá!
  3. AI Márkamarketing: MI eszközök a brandmarketingben, avagy az AI, mint a sikeres márka kulcsa.
  4. AI Tartalommarketing: megtanítjuk, hogyan hozd létre a legkülönfélébb tartalmakat mesterséges intelligencia segítségével.
  5. AI E-mail Marketing: az MI megoldásokkal a hírlevelek is sokkal hatékonyabbak lesznek, személyre szabottan, intelligensen.
  6. AI Közösségi Média Marketing: a mesterséges intelligencia, mint közösségi kapcsolatok építője, amivel öt perc alatt generálod le a teljes havi közösségi tartalomnaptárad. Hashtagekkel és emojikkal.

Böngészd át a teljes tartalomjegyzéket*!

Tartalomjegyzék
A tartalomjegyzék minimális változhat a nyomdai folyamat során

Ne vedd meg ezt a könyvet, ha utálod a pénzt és a hatékonyságot!

A legkomolyabban mondjuk. Ha szeretsz hónapról hónapra küszködni, ha szereted, hogy úszol a munkával, ha szeretsz napokat várni egy rövid blogcikkre vagy heteket egy kampánykezdésre, akkor csinálj mindent tovább úgy, mint eddig.
Ha idegenkedsz az újdonságoktól annyira, hogy még mindig kockás füzetben vezeted a cashflow-t és faxon küldöd a kinyomtatott excel táblát, óvakodj ettől a könyvtől! Túl sok hatékony módszert és jó gyakorlatot találnál benne.

Ha viszont sokszorosára akarod növelni a hatékonyságodat akár vállalkozóként, akár cégvezetőként, lapozz bele az AI Marketing a gyakorlatban könyvünkbe és győződj meg róla, hogy igazán neked való.

Szeretnéd megtudni, hogyan használhatod a Mesterséges Intelligenciát a vállalkozásod előnyére?

Az “AI marketing a gyakorlatban 1.” című könyvünk pont Neked szól! Ez a könyv lépésről lépésre vezet végig a marketing útvesztőjén, bemutatva, hogyan integrálhatod az AI-t a stratégiába, a kivitelezésbe és az önfejlesztésbe.

Miért kell a Mesterséges Intelligenciával dolgozni?

Mert itt az idő, hogy túllépj a hagyományos módszereken. Ebben a könyvben nem csak azt mutatjuk be, hogyan alkalmazhatod a mesterséges intelligenciát a B2C marketingben, hanem azt is, hogy hogyan változtathatod meg alapjaiban a kisvállalkozásod vagy marketing szolgáltatásaid jelenjét, hogy bőségben gazdag jövőt teremthess.

Olyan tartalom vár rád, ami a jelenlegi és jövőbeli marketingtechnológiák előnyeit hozza el neked, érthetően és alkalmazhatóan. Tudjuk, hogy az AI rendkívüli kihívásokat teremt és sokakat megrémít elsőre az, ahogy digitális cunamiként söpör végig a világon, gyakran nehezen érthető módon.

A Mesterséges Intelligencia egy gép, ami Neked is hasznot hajthat

A mesterséges intelligencia (AI) alkalmazása a marketingben valóságos áttörést jelenthet vállalkozásod számára, és sokak számára ez még mindig egy félelmetes újdonságnak tűnhet.

A kattintásvadász, szenzációhajhász bulvármédia rémhírei helyett itt a gyakorlati valóság: az AI egy gép. Ráadásul a kezelése pont annyira bonyolult, mint egy számítógépé vagy okostelefoné.

AI marketing gyakorlati megközelítésben
Az „AI Marketing a Gyakorlatban 1.” azoknak szól, akik csúcsra akarják járatni a marketing gépezetüket

Ha ezeket a sorokat olvasod, akkor máris biztos lehetsz benne, hogy Te is könnyedén megtanulod kezelni az olyan generatív AI eszközöket, mint a ChatGPT, a Gemini, a Bing Copilot – és a többit.

Azonban az AI technológiák ma már olyan szinten elérhetőek és felhasználóbarátok, hogy bárki képes elsajátítani őket – igen, Te is!

Pontosan ezért írtuk meg az „AI Marketing a Gyakorlatban 1.” könyvet. Szeretnénk megmutatni, hogy az AI nem csak a nagyvállalatok privilégiuma, hanem egy olyan eszköz, amelyet kisvállalkozások és B2C cégek is könnyedén beépíthetnek marketing stratégiájukba. Célunk, hogy lépésről-lépésre, érthető és alkalmazható módon vezessünk végig azon az úton, amely lehetővé teszi számodra, hogy kiaknázd az AI marketingben rejlő lehetőségeket.

Csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz is, ahol naprakész információkat találsz az AI marketingről!

Létrehoztunk egy exkluzív, zárt támogatói Facebook csoportot is, ahova az AI Marketing a Gyakorlatban könyv vásárlói és/vagy az AI Marketing tanfolyam résztvevői csatlakozhatnak.

33% Early Bird kedvezmény 2024.04.30-ig!

AI Marketing Könyv Early Bird

Banki átutalással is fizethetsz:

Ha inkább a banki átutalást választod, kérünk, a könyv árát () utald el az alábbi számlára:

címzett: Dr. Rónay Tamás

Bank neve: ERSTE Bank, SWIFT: GIBAHUHBXXX

Bankszámlaszám: IBAN HU44 1160 0006 0000 0000 7862 2584

A közlemény rovatban kérjük, tüntesd fel azt, hogy "AI Marketing szakkönyv, előrendelés"

Olvass bele a könyvünkbe, mielőtt előrendelnéd

Ha a tartalomjegyzék nem győzte meg, olvassa el az első fejezetet teljesen díjmentesen. Csak kattintson a gombra és máris olvashatja (pdf formátum, külön ablakban nyílik meg):

3435851

Nun Monika, SEO expert és marketing tanácsadó, cégvezető

Nun Monika

Újságíróként dolgoztam, a JPTE-n diplomáztam. Tudásomat folyamatosan fejlesztem a Google és más tech cégek, illetve nemzetközi specialisták képzésein.

A munkaidőm nagyobb részét ma már a tanácsadás tölti ki, emellett tanítok és blogolok. Amikor épp nem vagyok elfoglalva a munkámmal akkor képeket festek és nagy sétákat teszek kutyáimmal a Rákos pataknál.

3604A01

Dr. Rónay P. Tamás, tartalom specialista, marketing tanácsadó, cégvezető

Dr. Rónay P. Tamás

Tanulmányaimat az ELTE TTK-n kezdtem, majd a PPKE-n folytattam. Éveken át oktattam egyetemen és főiskolán, fiatal felnőtt és senior diákokat egyaránt.

Rendszeresen képzem magam tartalommarketing és közösségi média marketing terén. Ipari tartalommarketing specialista, aki a legapróbb részletekig kidolgozza és megtervezi a folyamatokat.

Itt az idő, hogy segítsünk céljaid elérésében és a marketinged átalakításában, már bizonyított stratégiákkal!