Kapcsolj magasabb fokozatra a vállalkozásodban

AI Marketing képzés: a marketing jövője megérkezett.

Megtanítjuk, hogyan növelheti a marketinged hatékonyságát a sokszorosára a Mesterséges Intelligencia! Gyakorlati AI-asszisztált marketing képzés szakmai mentorálással, felnőttképzési tanúsítvánnyal.

Ha kimaradsz, lemaradsz. Súlyosan. A Mesterséges Intelligencia alapjaiban változtatta meg a marketinget

Több mint húsz éve foglalkozunk marketinggel és bátran állíthatjuk: a Mesterséges Intelligencia a marketing minden ágában átrendezte a pályát. Ott voltunk az online marketing születésénél és itt vagyunk az AI marketing megjelenésekor is.

A Mesterséges Intelligenciának olyan a hatása, mintha a 90-es években egyszerre robbant volna be az internet, a számítógép, az online világ és az okostelefon.

3 munkanap vagy fél óra munka – neked mindegy?

A Generatív AI (GenAI) tényleg nem veszi el a munkád, mivel gép. Munkaeszköz, ami elképesztő sebességre növeli a munkavégzést. Webshop termékleírásokat, vagy egy hétre való közösségi média tartalmat egy-másfél perc alatt készít el.

Nem értesz valamit a marketingben? Elmagyarázza.

Nem tudod, hogyan hozz létre marketing kampányt és aztán miként valósítsd meg? Megtanítjuk, hogyan veheted rá a ChatGPT-t, a Geminit és a többi kipróbált, bevált GenAI Mesterséges Intelligencia eszközt.

Vagy használni kezded az AI-t, vagy pillanatok alatt durva hátrányba kerülsz – akár cégvezető, akár vállalkozó, akár marketinges vagy!

„Nem az AI veszélyezteti a cégedet, hanem azok a versenytársaid szorítanak ki a piacról, akik beépítik a Mesterséges Intelligenciát a marketingjükbe.”

Az AI marketing öt közvetlen haszna a vállalkozók és kkv számára

 1. Személyre Szabott Marketing. A Generatív AI (GenAI) segítségével pontosan célzott, személyre szabott marketingkampányokat tervezhetsz és hajthatsz végre, amelyek jelentősen növelik a konverziós rátákat és a vásárlói lojalitást.
 2. Hatékonyabb Piaci Elemzés. A Mesterséges Intelligencia képes nagy adathalmazok gyors elemzésére, így mélyreható piaci betekintést nyújtva, amely alapján informáltabb döntéseket hozhatsz.
 3. Költséghatékony Kampányok. Az AI segítségével optimalizálhatod marketingkampányaidat, csökkentheted a felesleges kiadásokat és növelheted a ROI-t.
 4. Kreatív Tartalomgenerálás: A GenAI képes kreatív tartalmak, például hirdetésszövegek, blogbejegyzések és vizuális anyagok gyors és hatékony előállítására, így felszabadítva erőforrásokat más stratégiai feladatokra.
 5. Trendek Előrejelzése és Döntéstámogatás. A generatív AI képes a piaci trendek, fogyasztói viselkedésminták és előrejelzések elemzésére, így segítve a vállalkozásokat és marketingeseket abban, hogy előrelátóan alakíthassák marketingstratégiáikat.

Kiknek ajánljuk az AI Marketing tanfolyamot?

A képzésünk kifejezetten azoknak szól, akik előrébb szeretnének lépni a marketing terén:

 • szakembereknek és egyéni vállalkozóknak, akik naprakészek akarnak maradni a legújabb trendekkel és nem akarják, hogy a versenytársak megelőzzék őket,
 • pályakezdőknek, akik friss, aktuális tudással szeretnék megkezdeni szakmai pályafutásukat és előnybe akarnak kerülni a többi jelentkezőhöz képest, vagy olyan
 • kisvállalkozóknak, akik saját kezűleg végzik marketing tevékenységeiket, esetleg egyetlen ember viszi a marketinget a vállalkozásban

és szeretnék megérteni, hogy milyen előnyöket és megkönnyítéseket nyújthat számukra a sokféle AI eszköz alkalmazása, illetve milyen erőforrás-igénye van ennek valós körülmények között. Mi nem csak a ChatGPT használatát tanítjuk, hanem egy egész sor Generatív Mesterséges Intelligencia eszközét és AI-alapú célszoftverét.

Milyen előfeltételei vannak az AI Marketing tanfolyamnak?

Jó hírünk van: ha tudod kezelni a számítógépet, az internetet és legalább alapszinten jártas vagy a marketingben, jelentkezz bátran. Nem kell más előzetes tudás, informatikai jártasság, programozói tudás a tanfolyamhoz!

Mit nyersz még az AI Marketing tanfolyam elvégzésével?

Nagyon tömören: az AI Marketing tanfolyam célja, hogy sokkal hatékonyabbá váljon a marketing, akár céget vezetsz, akár te viszed más cégek marketingjét.

2023 elején a Mesterséges Intelligencia hozzáférhetővé válása radikálisan megváltoztatta és újraértelmezte az online marketing területét, a gazdaság számos más részével egyetemben. A ChatGPT-ről már sokan hallottak, azonban számos másik AI eszköz létezik, amelyek mind kiválóan hasznosíthatók a marketing különböző folyamataiban.

A ChatGPT nem mindenható – és egyes célokra (pl. SEO vagy fordítás) akadnak hatékonyabb MI eszközök. Gondolj a ChatGPT-re úgy, mint egy multifunkciós szerszámra, az AI Marketingre pedig mint egy egész műhelyre, ami tele van szerszámokkal. Mi megtanítjuk, melyik mire való és hogyan tudod

 • sokszorosára növelni a marketing hatékonyságát
 • csökkenteni a költségeid,
 • jobban felhasználni a munkaidőd
 • eredményesebbé tenni az ügyfélkapcsolatokat.

Az AI Marketing kurzus során bemutatásra kerülnek a módszerek, amelyekkel a ChatGPT és a GenAI eszközök hozzájárulhatnak a marketing minden területéhez a marketing stratégia tervezésétől, a blog cikkek és hírlevelek írásán át a közösségi médiáig.

DrRonayT AI Marketing
Dr. Rónay P. Tamás, AI Marketing specialista, a kurzus oktatója

Az AI Marketing tanfolyam során részletes útmutatást kapsz arról, hogyan használd a ChatGPT-t és más Mesterséges Intelligencia szoftvereket a Facebook bejegyzések és reklámok készítéséhez, valamint a weboldal tartalmának kidolgozásához. Gyakorlati példákon keresztül mutatjuk be, hogyan építhető fel egy teljes körű marketing kampány a Mesterséges Intelligencia támogatásával.

Emellett foglalkozunk azzal is, hogy a ChatGPT és a Generatív AI miként nyújthat segítséget az e-mail marketing, a termékfejlesztés vagy akár a piackutatás területén.

Miért minket válassz AI marketing képzésre?

Élő oktatást adunk tanteremben vagy online, kis létszámmal, feladat orientáltan. Nun Monikával együtt több mint negyven évnyi valós, piaci tapasztalattal bírunk B2C, B2B, D2C és B2G marketing területén.

Egyaránt dolgoztunk induló egyéni vállalkozókkal, kisvállalkozásokkal és nemzetközi multikkal. Több márka bevezetésében és kommunikációjában is részt vettünk az évek során.

Ismerjük a klasszikus (offline), a digitális és az online marketing szinte minden ágát. A Mesterséges Intelligenciát 2022 vége óta használjuk napi szinten, mind a ChatGPT, mind a különböző generatív AI, mind prémium célszoftverek formájában.

Az általunk átadott tudás valódi szaktudás, ami már ezerszer bizonyított az életben, valós belföldi és nemzetközi piaci körülmények között.

3435851
Nun Monika, AI SEO szakértő, a kurzus oktatója

Az AI Marketing tanfolyam tematikája

A tanfolyam 8 órás, öt blokkra osztva, közöttük egy 30 perces ebédszünettel:

Bevezetés (45 perc)

 • Mesterséges intelligencia alapjai (nem kell hozzá matek!)
 • Mi az a generatív mesterséges intelligencia (GenAI) és milyen eszközöket használunk
 • A ChatGPT és a generatív AI előnyei a marketingben
 • Hogyan illeszkedik az AI a hagyományos marketingstratégiákba
 • Az AI jogi kérdései, hogyan lesz jogszerű a ChatGPT és a generatív mesterséges intelligencia üzleti célú használata

Promptolás blokk (1,5 óra)

 • Marketing célú prompt technikák
 • Tartalommarketing forradalma az AI-val
 • A mesterséges intelligencia használata a célközönség és a márkahang meghatározásában

Marketing kampány blokk (1,5 óra).

 • Marketing kampány tervezése AI segítségével.
 • AI-alapú szoftverek használata a keresőmotorok optimalizálásához (SEO)
 • A mesterséges intelligencia beépítése a teljes marketingtervebe
 • A marketingkampányok AI-alapú mérésének és optimalizálásának legjobb gyakorlatai

Ebédszünet (fél óra).

Tartalommarketing blokk (1,5 óra).

 • A GenAI használata a blog cikkek tervezésében és írásában
 • Megismerkedünk az AI-alapú tartalomstratégia kidolgozásának lépéseivel, a célközönség azonosításától a releváns tartalmi témák kiválasztásáig.
 • Megtanuljuk, hogyan használhatjuk az AI-t a célközönség igényeire szabott, egyedi és releváns tartalmak létrehozására, amelyek növelik az elkötelezettséget és a konverziót.
 • SEO cikkek írása a ChatGPT-vel és más GenAI eszközökkel

Közösségi média marketing blokk (1,5 óra).

 • A GenAI használata a közösségi marketingben
 • Facebook, Instagram, LinkedIn profilok, tartalmak készítése mesterséges intelligenciával
 • AI által generált képek használata közösségi médiában.
 • Hatékony social media kampányok tervezése és lebonyolítása a ChatGPT-vel és más GenAI eszközökkel

Hírlevél blokk (1,5 óra).

 • Személyre szabott és hatékony e-mail kampányok létrehozása a ChatGPT-vel és más GenAI eszközökkel
 • AI-alapú eszközök használata a célközönség szegmentálásához és a kampányteljesítmény elemzéséhez
 • Automatizált e-mail kampányok beállítása a konverzió növelése érdekében
 • A mesterséges intelligencia használata a leadek generálásában és az értékesítési tölcsér optimalizálásában

VÁLASSZ HELYSZÍNT ÉS IDŐPONTOT!

Online workshopok

Időtartama: 8 óra

Ára: 65 990 Ft (AAM)

Tantermi képzések

Időtartama: 8 óra

Helyszín: Loffice Coworking Bp. VIII. Déri Miksa u. 6.

Ára: 79 990 Ft (AAM)

Valós, gyakorlati tudást kapsz, nem online konzerv anyagot

A kis létszámú, tantermi oktatás jól ismert keretek között, interaktívan történik: frontális oktatás és „leadjuk az anyagot” helyett interaktív, gyakorlati központú tudás átadást biztosítunk.

Élő mentorálást kapsz, tapasztalt szakemberektől. Bármiyen kérdésed van, azonnal választ kaphatsz rá. Ha aktuális feladatot hozol magaddal, rögtön meg is oldhatjuk a ChatGPT-vel és a többi generatív MI eszközzel.

Üzleti-szakmai képzés, nem programozás

Más tanfolyamokkal ellentétben mi a mindennapi életben és a Te munkádban használható tudással vértezünk fel. Az AI Marketing tanfolyam legnagyobb részét a gyakorlat teszi ki, bár természetesen nálunk is megismerheted a mesterséges intelligencia elméletének és gyakorlatának alapjait.

A képzésünk elsődleges célja az, hogy megtanuld, hogyan foghatod pénztermelésre az AI eszközöket!

Ahelyett, hogy teletömnénk a fejed elvont matekkal és a neurális hálózatok programozásának elméletével, inkább azt mutatjuk meg, hogyan hasznosítsd az MI erejét a marketing minden területén.

További tudásanyagot és támogató közösséget is kapsz

Az AI Marketing tanfolyam elvégzését követően adunk egy több, mint 1000 kész promptot tartalmazó anyagot is, amelyben bevált szövegeket tudsz a saját céljaidra szabni.

Emellett hozzáférést biztosítunk egy jó gyakorlatokat felvonultató kézikönyvhöz és tagja lehetsz a facebookos zárt csoportunknak is, ahol a tanfolyamot követő egy hónapban díjmentesen rendelkezésedre állunk a további kérdések megválaszolására.

Az oktatókról

3435851

Nun Monika, SEO expert marketing tanácsadó, cégvezető

Nun Monika

Újságíróként dolgoztam, a JPTE-n diplomáztam. Tudásomat folyamatosan fejlesztem a Google, az OpenAI és más tech cégek, illetve nemzetközi specialisták képzésein. Telefon: +3620 318 7542

3604A01

Dr. Rónay P. Tamás, AI evangelist, marketing tanácsadó, cégvezető

Dr. Rónay P. Tamás

Tanulmányaimat az ELTE TTK-n kezdtem, majd a PPKE-n folytattam. Éveken át oktattam egyetemen és főiskolán, fiatal felnőtt és senior diákokat egyaránt.

Felnőttképzési tanúsítványt adunk

Az AI Marketing tanfolyam elvégzését követően államilag elfogadott, felnőttképzési tanúsítványt állítunk ki, így a képzést hivatalosan is elszámolhatod költségként, illetve a tanúsítvány birtokában a jövőben új karrier lehetőségek nyílhatnak meg előtted!

ChatGPT oklevel ures minta

2024 újévi rádióinterjúnk az AI-ról

2024 újévi rádióinterjú velünk a Tilos Rádióban

Gy.I.K. Az AI Marketing tanfolyamról

Mi a ChatGPT és mire érdemes használni? 

Az első lépésektől indulunk, akár használtad már a programot, akár még nem. Meg fogod ismerni, hogyan használható a ChatGPT a mindennapi munkád egyszerűsítésére. Elmondjuk röviden, hogy miért akkora lépés ez mindahhoz képest, amivel eddig találkoztál.

Mi a ChatGPT legális használata és mik az AI jogi vonatkozásai?

Szakjogászi konzultációt követően és figyelemmel kísérve a nemzetközi és hazai jogi változásokat, bemutatjuk a ChatGPT jogszerű használatát, illetve kitárgyaljuk a használatának korlátait és kockázatait, például a plágiumot, a minőségellenőrzést, az etikai kérdéseket és a jogi vonatkozásokat.

Hogyan írjunk hatékony utasításokat (promptokat) a ChatGPT számára? 

Megmutatjuk hogyan használhatod ki a mesterséges intelligencia előnyeit, programozói tudás nélkül, magyar nyelven is. Megismerheted a legjobb gyakorlatokat és tippeket a promptok írásához, például a kulcsszavak, példák, utasítások és visszajelzések használatát.

Hogyan használhatod a ChatGPT-t marketing célokra?

Megtanulhatod, hogyan használhatod a ChatGPT-t magával ragadó és meggyőző marketingtartalmak, például címszavak, szlogenek, tagline-ok, hirdetések, e-mailek, hírlevelek és céloldalak létrehozására. Látni fogod, hogyan segíthet a ChatGPT egyedi és releváns tartalmakkal ügyfeleket vonzani és megtartani.

Webshop szövegek, tartalmak készítéséről lesz szó?

Megtanulhatod, hogyan használhatod a ChatGPT-t informatív és vonzó termékleírások készítésére, amelyek bemutathatják termékeid vagy szolgáltatásaid jellemzőit és előnyeit. Megtanulod, mitől lesz olyan, amely megfelelnek a márka hangjának és hangnemének, valamint a célközönséged igényeinek és elvárásainak.

Közösségi média bejegyzéseket is írhatunk?

Vonzó és eredeti posztokat, feliratokat, történeteket és kommenteket hozhatsz létre. A ChatGPT olyan közösségi médiatartalmak létrehozására, amelyek növelhetik az elérést, az elkötelezettséget és a követők számát.

Mi a 3H titka, mitől lesz hiteles, helyes és hatékony a GenAI írta szöveg?

Megtanulhatod, hogyan szerkesztheted és optimalizálhatod a ChatGPT által generált szöveget az igényeidnek és céljaidnak megfelelően. Eszközöket és technikákat kapsz a generált szöveg nyelvtanának, helyesírásának, írásjeleinek, stílusának és SEO-jának javítására.