keresőoptimalizálás oktatás

AI SEO tanfolyam 2024: így kerülj top helyezésbe és tartsd is meg!

Használd a mesterséges intelligenciát keresőoptimalizáláshoz, mert más már nem fog működni.

Megismered a legújabb trendeket és technikákat, a gyakorlatban, amelyekkel:

 • Előrébb sorolhatod a weboldaladat a Google-ben
 • Több látogatóból, több vevő, nagyobb bevétel
 • Erős és megtartott piaci pozíciót érhetsz el

Szerezz versenyelőnyt saját vagy üzletfeleid vállalkozása számára!

A Mesterséges Intelligencia elterjedése alapjaiban rázta meg az online marketinget.

SEO tanfolyam AI alapokkal

Ez nagy és erős falat lesz, de baromi hasznos. Kb. 40% elmélet, 60% gyakorlat. Az oldal alján megtalálod a tematikát.

 • Ez a tanfolyam neked szól, ha:
  • Saját weboldalad, webshopod van, és javítanád a helyezéseit
  • Meg akarod érteni az AI SEO működését, eltérését az eddigi gyakorlatoktól
  • Azonnal alkalmazható best practice tudást keresel

A pálya már megváltozott. Jelentkezz most, és tedd meg az első lépést!

AI SEO és AIO Pro Tanfolyam

 • Maximalizálnád a SEO befektetés megtérülését
 • Időt és energiát szeretnél megtakarítani automatizálással
 • Bevált AI SEO eszközöket és szoftvereket szeretnéd használni
 • Gyakorlati AI tapasztalatokat szeretnél a saját projekteden

SEO könyv: „Így számold ki, mikor térül meg a SEO!”

Őszintén a SEO-ról: Számításokkal alátámasztott válaszok

 • Valós számítások és gyakorlati tanácsok, amelyek segítenek meghatározni a SEO megtérülését.
 • Konkrét példák, melyek alapján kiszámolhatod hol vagy most és hova lehet még eljutni
 • Hatékony döntéshozatal: SEO stratégiai tervezésben és a döntéshozatalban.

A tanfolyam mellé ingyenesen megkapod!

Érdekel a szakkönyv

AI Asszisztált SEO, SEO AI és AIO tanfolyamok – legyél a keresőoptimalizálás mestere az AI segítségével

Csatlakozz a SEO és AIO tanfolyamainkhoz, és sajátítsd el, hogyan forradalmasíthatod a digitális tartalmaidat a mesterséges intelligencia eszközeivel. Tanulj meg olyan technikákat, amelyekkel hatékonyabbá teheted SEO stratégiáidat, optimalizálhatod a tartalmaidat és versenyelőnyre tehetsz szert a piacon.

Ne maradj le, jelentkezz most, és lépj a keresőoptimalizálás új korszakába!

AIO SEO jelentése:

Az AIO SEO az All-in-One Search Engine Optimization rövidítése, ami magyarul minden egyben keresőmotor-optimalizálást jelent. Ez egy olyan megközelítés a keresőmotor-optimalizáláshoz, amely egyetlen eszközben vagy platformon keresztül foglalkozik a SEO valamennyi aspektusával.

 • Kulcsszókutatás: megtalálhatod a releváns kulcsszavakat, kulcsszó klasztereket, amelyekre céloznod kell SEO szövegíráskor.
 • On-page SEO: optimalizálhatod a weboldalad tartalmát, a meta leírásokat, a címeket és a fejléceket a keresőmotorok számára.
 • Technikai SEO: azonosíthatod és javíthatod a weboldalad technikai problémáit, amelyek befolyásolhatják a keresőmotorok rangsorolását.
 • Off-page SEO: relevánsan és minőségi módon építheted a weboldalad linkprofilját,
 • Analitika: nyomon követheted a weboldalad teljesítményét a keresőkben és meglátod javítási lehetőségeket.

Automatizálás. Az AI eszközök automatizálják a SEO-hoz kapcsolódó ismétlődő feladatokat, mint például a kulcsszókutatás, a tartalom generálása és a metaadatok optimalizálása. Ez időt takarít meg, és lehetővé teszi a SEO szakemberek számára, hogy nagyobb hangsúlyt fektessenek a stratégiai feladatokra.

Tartalomoptimalizálás. Az AI által vezérelt eszközök segítenek a tartalom írásában és optimalizálásában, így az jobban megfelel a keresőmotorok követelményeinek. Ezek az eszközök kulcsszavak, címsorok és meta leírások generálásában is támogatást nyújtanak.

Versenytárs-elemzés. Az AI eszközök lehetővé teszik a versenytársak SEO stratégiáinak részletes elemzését, beleértve a kulcsszavakat, backlinkeket és tartalmi hiányosságokat. Ez lehetővé teszi a jobb stratégiai döntések meghozatalát és a piaci pozíció javítását.

Adatalapú döntéshozatal. Az AI-alapú analitikai szoftverek adatvezérelt betekintéseket nyújtanak, amelyek segítenek a tartalom és a SEO stratégiák finomhangolásában. Ezek az eszközök az oldalak teljesítményének elemzésére, az optimalizálási lehetőségek azonosítására és a SEO kampányok hatékonyságának növelésére szolgálnak.

Felhasználói élmény javítása. Az AI-alapú betekintések a felhasználói viselkedés elemzéséhez, beleértve a hőtérképeket és kattintási térképeket, segítenek a felhasználói élmény javításában és ezáltal a keresőmotorokban való jobb rangsorolás elérésében.

Strukturált adat jelölés. Az AI eszközök segítenek a strukturált adatok, például a schema markup automatikus létrehozásában, amely megkönnyíti a keresőmotorok számára a weboldalak tartalmának felismerését és megjelenítését a gazdag találatok között.

Kulcsszókutatás és elemzés. Az AI eszközök gyorsan és hatékonyan végeznek kulcsszókutatást, figyelembe véve a relevanciát és a keresési szándékot, így a tartalom jobban célozza a felhasználói igényeket és növeli a keresőmotorokban való láthatóságot.

Az AI-alapú SEO eszközök alkalmazása tehát nemcsak a munka hatékonyságát növeli, hanem lehetővé teszi a pontosabb és adatvezérelt döntéshozatalt, amely hozzájárul a jobb keresőmotoros rangsoroláshoz és a webhely teljesítményének növeléséhez.

Az AI SEO, AIO és a SEO öt közvetlen haszna a vállalkozók és kkv számára

Az AI Asszisztált SEO, az AIO és a SEO az üzleti keresőoptimalizálás új szintje. Az Artificial Intelligence Optimization (AIO) a SEO új szintje, amely ötvözi a mesterséges intelligencia fejlett algoritmusait a hagyományos keresőoptimalizálási technikákkal. Az AI szoftverek támogatásával végzett SEO (AI SEO) jelentős előnyöket kínál a vállalkozások számára, növelve a hatékonyságot és a versenyelőnyt.

 1. Személyre Szabott Keresőoptimalizálás. Az AI segítségével pontosan célzott, személyre szabott SEO kampányokat tervezhetsz és hajthatsz végre, amelyek jelentősen növelik a konverziós rátákat és a vásárlói lojalitást.
 2. Hatékonyabb Piaci Elemzés. A mesterséges intelligencia képes nagy adathalmazok gyors elemzésére, így mélyreható piaci betekintést nyújtva, amely alapján informáltabb döntéseket hozhatsz. Ez segít az aktuális trendek és piaci igények pontosabb megértésében.
 3. Költséghatékony Kampányok. Az AI segítségével optimalizálhatod SEO kampányaidat, csökkentheted a felesleges kiadásokat és növelheted a ROI-t. Az AI-alapú eszközök segítségével hatékonyabban oszthatod be az erőforrásokat, maximalizálva a befektetés megtérülését.
 4. Kreatív Tartalomgenerálás. Az AI képes kreatív tartalmak, például blogbejegyzések és vizuális anyagok gyors és hatékony előállítására, így felszabadítva erőforrásokat más stratégiai feladatokra. Ez nem csak időt takarít meg, hanem biztosítja a tartalom minőségét és relevanciáját is.
 5. Trendek Előrejelzése és Döntéstámogatás. Az AI képes a piaci trendek, fogyasztói viselkedésminták és előrejelzések elemzésére, így segítve a vállalkozásokat abban, hogy előrelátóan alakíthassák SEO stratégiáikat. Ez előnyt biztosít a versenytársakkal szemben, és segít alkalmazkodni a változó piaci környezethez.

Kiknek ajánljuk az AI SEO Kezdő Tanfolyamunkat?

A képzésünk kifejezetten azoknak szól, akik előrébb szeretnének lépni a SEO terén:

 • Szakembereknek és egyéni vállalkozóknak, akik naprakészek akarnak maradni a legújabb trendekkel és nem akarják, hogy a versenytársak megelőzzék őket.
 • Pályakezdőknek, akik friss, aktuális tudással szeretnék megkezdeni szakmai pályafutásukat és előnybe akarnak kerülni a többi jelentkezőhöz képest.
 • Kisvállalkozóknak, akik saját kezűleg végzik SEO tevékenységeiket, vagy egyetlen ember viszi a keresőoptimalizálást a vállalkozásban, és szeretnék megérteni, hogy milyen előnyöket és megkönnyítéseket nyújthat számukra a sokféle AI eszköz alkalmazása, illetve milyen erőforrás-igénye van ennek valós körülmények között.

Milyen előfeltételei vannak az AI SEO Kezdő Tanfolyamnak?

Jó hírünk van: ha tudod kezelni a számítógépet és az internetet, jelentkezz bátran. Nem kell egyéb előzetes tudás, sem informatikai jártasság, sem programozói tudás a tanfolyamhoz!

Kiknek ajánljuk az AI SEO és AIO Pro Tanfolyamunkat?

A képzésünk kifejezetten azoknak a gyakorlott SEO szakembereknek szól, akik tovább szeretnék fejleszteni tudásukat és versenyelőnyre szeretnének szert tenni a piacon:

 • SEO szakértőknek és projektmenedzsereknek, akik mélyebb ismereteket és fejlettebb technikákat szeretnének elsajátítani az AI-alapú keresőoptimalizálás terén.
 • Marketing specialistáknak, akik integrálni szeretnék a mesterséges intelligencia nyújtotta lehetőségeket a SEO stratégiáikba.
 • SEO-ban jártas cégvezetőknek, akik naprakész, korszerű megoldásokkal kívánják javítani csapatuk hatékonyságát és eredményeit.
 • SEO-ban jártas kisvállalkozóknak, akik saját kezűleg végzik SEO tevékenységeiket, és szeretnék megérteni, hogyan használhatják ki az AI-alapú technikákat a vállalkozásuk növekedéséhez.

Mivel gyarapodsz a tanfolyamunk során?

 • Fejlett SEO tudás. Képes leszel komplex SEO stratégiák kidolgozására és megvalósítására.
 • Gyakorlati tapasztalat. Azonnal alkalmazható készségek a mindennapi munkában.
 • Technológiai előny. Elsajátíthatod az AI-alapú SEO technikákat, amelyekkel megelőzheted versenytársaidat.

Milyen előfeltételei vannak az AI SEO és AIO Pro Tanfolyamnak?

Az AI SEO és AIO Pro tanfolyamra való jelentkezéshez az alábbi előfeltételek szükségesek:

 • Alapvető SEO ismeretek. A tanfolyamra való jelentkezéshez szükséges, hogy már rendelkezz alapvető SEO ismeretekkel és gyakorlattal. Ez magában foglalja a kulcsszókutatás, on-page és off-page SEO, valamint a technikai SEO alapjainak ismeretét.
 • Tapasztalat a SEO területén. Legalább egy-két évnyi tapasztalat a keresőoptimalizálásban, akár saját vállalkozásodban, akár más cégek SEO-jának irányításában.
 • Motiváció a tanulásra és fejlesztésre. Az AI SEO és AIO technikák elsajátítása iránti elkötelezettség és nyitottság az új technológiák iránt.

Csatlakozz a Pro tanfolyamunkhoz, és válj a SEO és AIO szakértőjévé!

Mit nyersz még az AIO, AI SEO és SEO tanfolyamaink elvégzésével?

Nagyon tömören: Az AI SEO és AIO tanfolyamok célja, hogy sokkal hatékonyabbá váljon a keresőoptimalizálásod, akár saját cégedet vezeted, akár más cégek SEO-ját irányítod.

2023 elején a mesterséges intelligencia hozzáférhetővé válása radikálisan megváltoztatta és újraértelmezte az online marketing és SEO területét, a gazdaság számos más részével egyetemben. A ChatGPT-ről már sokan hallottak, azonban számos másik AI eszköz létezik, amelyek mind kiválóan hasznosíthatók a SEO különböző folyamataiban.

A ChatGPT nem mindenható – és egyes célokra (pl. SEO vagy fordítás) akadnak hatékonyabb MI eszközök. Gondolj a ChatGPT-re úgy, mint egy multifunkciós szerszámra, az AI SEO-ra pedig mint egy egész műhelyre, ami tele van szerszámokkal. Mi megtanítjuk, melyik mire való és hogyan tudod:

 • sokszorosára növelni a SEO hatékonyságát
 • csökkenteni a költségeid
 • jobban felhasználni a munkaidőd
 • eredményesebbé tenni az ügyfélkapcsolatokat
3435851
Nun Monika, AI SEO szakértő, a kurzus oktatója

Kezdő AI SEO Tanfolyam

A kezdő tanfolyam során bemutatjuk, hogyan használhatod az AI eszközöket a SEO minden területén, a kulcsszókutatástól a tartalomíráson át a weboldal optimalizálásáig. Részletes útmutatást kapsz arról, hogyan használd a ChatGPT-t és más mesterséges intelligencia szoftvereket a weboldal tartalmának kidolgozásához és a keresőmotoros rangsorolás javításához.

Haladó AI SEO és AIO Pro Tanfolyam

A haladó tanfolyam célja, hogy mélyebb ismereteket és fejlettebb technikákat sajátíts el az AI-alapú keresőoptimalizálás terén. Gyakorlati példákon keresztül mutatjuk be, hogyan építhetsz fel egy teljes körű SEO stratégiát a mesterséges intelligencia támogatásával. Emellett foglalkozunk azzal is, hogy az AI eszközök miként nyújthatnak segítséget a versenytársak elemzésében, a piackutatásban és a felhasználói élmény javításában.

Miért minket válassz SEO képzésre?

Élő oktatást adunk tanteremben vagy online, kis létszámmal, feladat orientáltan.

Nun Monikával együtt több mint negyven évnyi valós, piaci tapasztalattal rendelkezünk SEO és digitális marketing területén, B2C, B2B, D2C és B2G szegmensekben.

Egyaránt dolgoztunk induló egyéni vállalkozókkal, kisvállalkozásokkal és nemzetközi multikkal. Több márka online jelenlétének és keresőoptimalizálási stratégiájának kidolgozásában és megvalósításában vettünk részt az évek során.

Ismerjük a klasszikus (offline), a digitális és az online marketing szinte minden ágát. A mesterséges intelligenciát 2022 vége óta használjuk napi szinten, mind a keresőoptimalizálás, mind a különböző generatív AI eszközök és prémium célszoftverek formájában.

Az általunk átadott tudás valódi szaktudás, amely már számos alkalommal bizonyított valós belföldi és nemzetközi piaci körülmények között.

DrRonayT AI Marketing
Dr. Rónay P. Tamás, AI Marketing specialista, a kurzus oktatója

A Kezdő SEO tanfolyam tematikája

A tanfolyam 6 órás, négy blokkra osztva, közöttük egy 30 perces ebédszünettel:

Bevezetés (45 perc)

 • Mesterséges intelligencia alapjai (nem kell hozzá matek!)
 • Mi az a generatív mesterséges intelligencia (GenAI) és milyen eszközöket használunk
 • A ChatGPT és a generatív AI előnyei az üzleti életben
 • Hogyan illeszkedik az AI a hagyományos SEO stratégiákba
 • Az AI jogi kérdései, hogyan lesz jogszerű a ChatGPT és a generatív mesterséges intelligencia üzleti SEO célú használata

SEO alapok (1. blokk, 1,5 óra)

 • Bevezetés a SEO-ba
  • Mi az a keresőoptimalizálás (SEO)?
  • Miért fontos a SEO a digitális marketingben?
  • Hogyan működnek a keresőmotorok?
 • Kulcsszókutatás Alapjai
  • Mi a kulcsszókutatás?
  • Eszközök és technikák a kulcsszókutatáshoz
  • Hogyan válasszuk ki a megfelelő kulcsszavakat?

On-Page SEO (2. blokk, 1 óra)

 • On-Page SEO Technikák
  • Title tagek, meta leírások, és headingek optimalizálása
  • URL struktúra és belső linkelés
  • Képek optimalizálása SEO szempontból
 • Tartalomkészítés és Optimalizálás
  • Tartalomkészítési alapok SEO szempontból
  • Hogyan írjunk SEO-barát cikkeket?
  • Blog cikkek, termékleírások, és egyéb tartalmak optimalizálása

Ebédszünet (fél óra).

Technikai SEO (3. blokk, 1 óra)

 • Technikai SEO Alapjai
  • Webhely sebesség optimalizálás
  • Mobilbarát kialakítás és reszponzív design
  • HTTPS és webhely biztonság
 • Webhely Térképek és Indexelés
  • XML webhelytérképek készítése és benyújtása
  • Hogyan működik a robot.txt fájl?
  • Google Search Console és Bing Webmaster Tools használata

Off-Page SEO és AI Alapú SEO (4. blokk, 1,5 óra)

 • Off-Page SEO Technikák
  • Linképítés alapjai
  • Hogyan szerezzünk minőségi backlinkeket?
  • Social media szerepe az off-page SEO-ban
 • AI Alapú SEO Technikák
  • Mi az az AI SEO és AIO?
  • AI eszközök használata a kulcsszókutatásban és tartalomoptimalizálásban
  • Hogyan segíthet az AI a versenytárs elemzésben?

AI SEO és AIO Pro Tanfolyam Tematika

A tanfolyam kifejezetten a SEO-ban jártas szakemberek számára készült, 8 órás, öt 1,5 órás blokkra osztva, közöttük egy 30 perces ebédszünettel.

Bevezetés és Fejlett SEO Alapok (1. blokk, 1,5 óra)

 • Bevezetés a Fejlett SEO-ba és AIO-ba
  • Mi az a mesterséges intelligencia optimalizálás (AIO)?
  • Hogyan működnek a generatív mesterséges intelligencia eszközök a SEO-ban?
  • Az AI és a hagyományos SEO stratégiák integrálása
 • Fejlett Kulcsszókutatás
  • AI-alapú kulcsszókutatás eszközök és technikák
  • Long-tail kulcsszavak és versenytárs elemzés AI segítségével
  • Adatvezérelt döntéshozatal a kulcsszókutatásban

On-Page SEO és AI Integráció (2. blokk, 1,5 óra)

 • Fejlett On-Page SEO Technikák
  • Haladó title tagek, meta leírások, és headingek optimalizálása
  • Strukturált adatok és schema markup használata
  • Felhasználói élmény és interaktív elemek optimalizálása
 • AI Integráció az On-Page SEO-ba
  • AI-alapú tartalomgenerálás és optimalizálás
  • AI eszközök használata az on-page elemzésekhez
  • Tartalom relevancia és minőség növelése AI segítségével

Ebédszünet (fél óra).

Technikai SEO és AI Technológiák (3. blokk, 1,5 óra)

 • Fejlett Technikai SEO
  • Webhely sebesség és teljesítmény optimalizálás
  • Haladó mobilbarát kialakítás és reszponzív design
  • Biztonságos webhelyek: HTTPS, SSL és biztonsági protokollok
 • AI Technológiák a Technikai SEO-ban
  • AI eszközök a webhely teljesítményének elemzésére
  • Automatikus hibajavítás és technikai SEO auditok AI-val
  • AI-alapú indexelési stratégiák és webhely térképek

Off-Page SEO és AI Stratégia (4. blokk, 1,5 óra)

 • Haladó Off-Page SEO Technikák
  • Minőségi backlinkek szerzése és linképítési stratégiák
  • Social media hatása az off-page SEO-ra
  • Online PR és kapcsolatépítés
 • AI Stratégia az Off-Page SEO-ban
  • AI eszközök a linképítés és backlink elemzés területén
  • Versenytárs elemzés és monitoring AI segítségével
  • AI-alapú social media stratégiák és tartalom elemzés

AI SEO Stratégia és Gyakorlati Alkalmazások (5. blokk, 1,5 óra)

 • AI SEO Stratégia Kialakítása
  • AI-alapú SEO stratégiák tervezése és végrehajtása
  • Integrált AI eszközök kiválasztása és használata
  • Tartalomstratégia optimalizálása AI segítségével
 • Gyakorlati Alkalmazások és Esettanulmányok
  • Esettanulmányok az AI SEO sikeres alkalmazásáról
  • AI-alapú SEO kampányok tervezése és kivitelezése
  • SEO teljesítmény mérése és folyamatos optimalizálás AI segítségével

VÁLASSZ HELYSZÍNT ÉS IDŐPONTOT!

SEO Kezdő tanfolyam

AIO SEO Pro tanfolyam

Felnőttképzési tanúsítványt adunk

Az AI Marketing tanfolyam elvégzését követően államilag elfogadott, felnőttképzési tanúsítványt állítunk ki, így a képzést hivatalosan is elszámolhatod költségként, illetve a tanúsítvány birtokában a jövőben új karrier lehetőségek nyílhatnak meg előtted!

ChatGPT oklevel ures minta

Gyakran Ismételt Kérdések az AIO, AI SEO és SEO Tanfolyamokról

Mi az AIO és hogyan segíthet a keresőoptimalizálásban?

Az AIO (Artificial Intelligence Optimization) a SEO új szintje, amely a mesterséges intelligencia fejlett algoritmusait használja a hagyományos keresőoptimalizálási technikák mellett. Az AIO-val automatizálhatod és optimalizálhatod a SEO folyamataidat, növelve a hatékonyságot és a versenyelőnyt.

Mi az AI SEO és miben különbözik a hagyományos SEO-tól?

Az AI SEO a mesterséges intelligencia eszközeit alkalmazza a keresőoptimalizálásban. Ez magában foglalja az AI-alapú kulcsszókutatást, tartalomgenerálást és versenytárselemzést. Az AI SEO lehetővé teszi a pontosabb és gyorsabb döntéshozatalt, így hatékonyabban javíthatod webhelyed rangsorolását.

Hogyan működik a kulcsszókutatás AI segítségével?

Az AI eszközök gyorsan és hatékonyan elemzik a kulcsszavakat, figyelembe véve a relevanciát és a keresési szándékot. Ezek az eszközök segítenek azonosítani a legjobb kulcsszavakat, amelyekkel javíthatod a webhelyed láthatóságát és elérhetőségét.

Milyen előfeltételei vannak az AI SEO Kezdő Tanfolyamnak?

Jó hírünk van: ha tudod kezelni a számítógépet és az internetet, jelentkezz bátran. Nem szükséges előzetes tudás, sem informatikai jártasság, sem programozói tudás a tanfolyamhoz.

Hogyan használhatom az AI-t a tartalomkészítéshez?

Az AI eszközök segítenek tartalmak írásában és optimalizálásában, hogy azok jobban megfeleljenek a keresőmotorok követelményeinek. Megtanulod, hogyan készíthetsz SEO-barát blogcikkeket, termékleírásokat és egyéb tartalmakat, amelyek növelik az elköteleződést és a konverziót.

Milyen jogi kérdéseket kell figyelembe venni az AI SEO használatakor?

A tanfolyam során kitárgyaljuk az AI jogszerű használatát, beleértve a plágium, a minőségellenőrzés, az etikai kérdések és a jogi vonatkozások kezelését. Bemutatjuk, hogyan használhatod az AI eszközöket jogszerűen és etikusan az üzleti céljaid érdekében.

Hogyan segíthet az AI a versenytárselemzésben?

Az AI eszközök lehetővé teszik a versenytársak SEO stratégiáinak részletes elemzését, beleértve a kulcsszavakat, backlinkeket és tartalmi hiányosságokat. Ez segít jobb stratégiai döntéseket hozni és javítani a piaci pozíciódat.