Mesterséges Intelligencia használata: üzleti workshop kezdőtől a középhaladó szintig

A Mesterséges Intelligencia tanfolyamon az üzleti életben mindennaposan használató tudást adunk át munkatársainak.

Élő, gyakorlatközpontú oktatást tartunk, kis létszámú csoportok részére akár több turnusban is, Budapesten saját képző helyszínen, vagy helyszíni kiszállással Budapesten vagy bárhol az országban.

A mesterséges intelligencia használata a mindennapokban

A képzés során átadott AI gyakorlati tudást egyaránt épül(het) a Microsoft és a Google vállalati IT környezetekre. (Gemini, Bing/Microsoft Copilot, ChatGPT, stb.)

A képzés anyagát minden esetben az Ön cége és munkatársai egyedi igényeire szabjuk és a meglévő tudásszinthez igazítjuk.

Ilyen területeken dolgozókat tanítottunk már az idén:

Cégvezetők, ügyvédek, marketing igazgatók, logisztikai vezetők, HR szakemberek, tanárok, pénzügyi szakemberek, zenei programszervező, ügyfélszolgálati munkatársak, account managerek, social media managerek, e-commerce szakemberek, mérnökök, alapítvány vezetők.

Referenciáink:

Veolia AI képzés referencia Teahouse Consulting
Hobbyművész AI képzés referencia Teahouse Consulting

Céges igényekhez illesztett gyakorlatokkal készülünk, minden egyes alkalomra. A résztvevők gyakorlati tapasztalatra tesznek szert hogy percek alatt végezzenek el amúgy órákig tartó, konkrét tennivalókat!

Felnőttképzési rendszerben elismert igazolást adunk

  1. Teljesen kezdőként is megtanulható a ChatGPT, BING AI CoPilot, Gemini, Mistral, és más AI programok használata.
  2. Amire NINCS szükség a képzés elvégzéséhez: matematikai és informatikai tudás (felhasználói szintű számítógépes ismeret bőven elég), angol nyelvtudás (az AI képzés magyarul zajlik)

Aki részt vesz a képzésen:

Megérti a ChatGPT alapjait és azt, hogy hogyan használhatja az üzleti műveletek különböző területein. Rádöbben arra, mekkora erőt és képességeket szabadíthat fel. Megalkothatja saját hangnemét és a gép az Ön stílusáben fog írni.

Kap 1000 db. kész promptot, amit felhasználhat projektmenedzsment, marketing, webshop, szakmai fordítás, prezentáció, sales és kapcsolódó területeken

A tanfolyam anyagát írásban

A tanfolyam elvégzéséről bejelentett felnőttképzési igazolást

1 hónapig díjtalan írásos konzultációt biztosítunk a további kérdések megválaszolására.

Hasznosabbnak fogja érezni, mint a kész online tudásanyagokat.

Egy vállalkozás működtetésének sok időigényes és ismétlődő része van. A mesterséges intelligencia oktatás során különböző módozatokat fogunk tárgyalni, amelyek a mindennapok során hasznosíthatók.

Ez nem sablonos online tananyag, hanem élő, friss tapasztalati képzés olyan dolgokra, ami Önnek fontos.

mesterséges intelligencia tanfolyam vállalati ügyfeleknek

A tanfolyam résztvevői ajándékba kapják a több mint 1000 kipróbált, bevált promptot tartalmazó útmutatónkat és az általunk írt „Promptolók kézikönyvét”.

A céges mesterséges intelligencia tanfolyam részletei

HELYSZÍN: az Ön cégének telephelye, irodája, így a dolgozók nem szakadnak ki a napi munkából.

Vagy nálunk: 1084 Budapest, Déri Miksa u. 6. (Loffice Budapest, akadálymentesített). Térkép

ESZKÖZÖK: mindenki a saját laptopján, gépén dolgozik. Alapvetően ingyenes szoftverekkel dolgozunk, ám ma már a fejlesztő cégek árazási döntései miatt az érdemi, profit termelő lehetőségek mind előfizetéshez kötöttek. Ezekre nem kötelező előfizetni a képzés elvégzéséhez, mi a tanfolyam során bemutatjuk a prémium szoftverek lehetőségeit, így a döntés az Önök kezében van, elő akarnak-e később fizetni például a ChatGPT-re, a Geminire vagy a Microsoft Copilotra.

MÓDSZER:  Interaktív, kis létszámú csoportra szabott gyakorlati megközelítés, egyetemi oktatási tapasztalattal, gyakorlati élményekkel a középpontban.

IDŐTARTAM 4 óra + szünetek igény szerint, előre egyeztetett napon és időpontban.

Aki elvégezte, képes lesz a következőkre:

Megérti a promptolás alapelveit, sorrendjét és funkcióit

Használni tudja munkája során a mesterséges intelligenciát: szövegírás, levelezés, fordítás, összefoglalók írása, táblázatok és prezentációk készítése pillanatok alatt.

Céges hangnemet alkotni, szerkeszteni és javítani a generált tartalmat, magával a géppel

Marketing és egyéb üzleti anyagokat készíteni szinte bármely nyelven.

A mesterséges intelligencia tanfolyam ára

Saját képzési helyünkön történő oktatással 1-5-10 fős csoportok, alanyi adómentes számlával.

Cégnél, helyszíni oktatással 1-100 fő képzése, 1-5-10 fős csoportokban több turnusban, alanyi adómentes számlával. A tanfolyam díját a céges képzési keret terhére el lehet számolni.

Az Ön telep/székhelyén tartandó képzést egyaránt vállaljuk budapesti, vagy Budapesten kívüli helyszín esetén. Kérjük, írjon az [email protected] címre, vagy töltse ki az alábbi kapcsolati űrlapot:

Kapcsolati űrlap

Ha bármilyen kérdése van, keressen minket bátran +36 20 318 7542

Céges igényre szabott tematika

Alapesetben az első lépésektől indulunk, akár használta már a programot, akár még nem. Meg fogja ismerni, hogyan használható a ChatGPT a mindennapi munkája egyszerűsítésére. Elmondjuk röviden, hogy miért akkora lépés ez mindahhoz képest, amivel eddig találkozott.

Ha már ismerik az alapokat, akkor egyeztetjük, honnan induljunk és milyen eszközökön, témán, feladaton legyen a hangsúly.

Legális használat és az AI jogi vonatkozásai 

Szakjogászi konzultációt követően és figyelemmel kísérve a nemzetközi és hazai jogi változásokat, bemutatjuk a ChatGPT jogszerű használatát, illetve kitárgyaljuk a használatának korlátait és kockázatait, például a plágiumot, a minőségellenőrzést, az etikai kérdéseket és a szerzői jogi vonatkozásokat.

Milyen feladatok, területek jellemzőek?

Megmutatjuk hogyan használhatja ki a mesterséges intelligencia előnyeit a legváltozatosabb területeken: szövegírás, levelezés, fordítás, összefoglalók írása, táblázatok és prezentációk készítése pillanatok alatt.

Hogyan írjunk hatékony utasításokat (promptokat)

Megmutatjuk hogyan használhatja ki a mesterséges intelligencia előnyeit, programozói tudás nélkül, magyar nyelven is. Megismerheti a legjobb gyakorlatokat és tippeket a promptok írásához, például a kulcsszavak, példák, utasítások és visszajelzések használatát.

Hogyan használhatja marketing célokra?

Választható modul – Megtanulhatod, hogyan használhatod a ChatGPT-t magával ragadó és meggyőző marketingtartalmak, például címszavak, szlogenek, tagline-ok, hirdetések, e-mailek, hírlevelek és céloldalak létrehozására. Látni fogja hogyan segíthet a ChatGPT egyedi és releváns tartalmakkal ügyfeleket vonzani és megtartani.

Webshop szövegek, tartalmak készítése

Választható modul – Megtanulhatja, hogyan használhatja a mesterséges intelligenciát informatív és vonzó termékleírások készítésére. Megtanulja, mitől lesz olyan a végeredmény, amely megfelel a márka hangjának és hangnemének, valamint a célközönsége mérhető igényeinek és elvárásainak.

Közösségi média egyszerűsítése

Választható modul – Vonzó és eredeti posztokat, feliratokat, történeteket és kommenteket hozhat létre. A ChatGPT olyan közösségi médiatartalmak létrehozására, amelyek növelhetik az elérést, az elkötelezettséget és a követők számát.

Egyedi hangot alkothat 

Megtanulhatja, hogyan szerkeszthet és optimalizálhat a ChatGPT által generált szöveget, táblázatot az igényeinek és céljainak megfelelően. Eszközöket és technikákat kap a generált szöveg nyelvtanának, helyesírásának, írásjeleinek, stílusának és SEO-jának javítására.

Használható tudás:

Cél az, hogy már a tanulás ideje alatt és közvetlenül azt követően olyan dolgokat hozzon létre az AI eszközzel, amit használni tud a munka során. A ChatGPT céges tanfolyam alatt gy percet sem fog elvesztegetni. Nálunk gyakorlati, workshop jellegű oktatás zajlik, nem frontális „fejtágítás”! A mesterséges intelligencia tanfolyam során használható tudást adunk át, amelyet később akár egy okostelefonon is használhat. Tanuláshoz azonban praktikusabb a laptop.

A tanfolyam várhatóan felgyorsítja a mesterséges intelligencia alapú eszközök elfogadását és készségszintű használatát, amelyekre az elkövetkező években biztosan szüksége lesz.

Csatlakozzon a több mint 50 millió felhasználóhoz, és kezdje el az AI eszközöket használni még ma!

Az oktatókról

3435851

Nun Monika, SEO expert marketing tanácsadó, cégvezető

Nun Monika

Újságíróként dolgoztam, a JPTE-n diplomáztam. Tudásomat folyamatosan fejlesztem a Google, az OpenAI és más tech cégek, illetve nemzetközi specialisták képzésein.

3604A01

Dr. Rónay P. Tamás, AI evangelist, marketing tanácsadó, cégvezető

Dr. Rónay P. Tamás

Tanulmányaimat az ELTE TTK-n kezdtem, majd a PPKE-n folytattam. Éveken át oktattam egyetemen és főiskolán, fiatal felnőtt és senior diákokat egyaránt.

mesterséges intelligencia használata a mindennapokban - oktatások és képzések cégeknek.