Mesterséges Intelligencia tanfolyamok, felnőttképzési tanúsítvánnyal

ChatGPT tanfolyam: élő oktatás kezdőknek, kis létszámmal, tantermi, vagy online formában. 4 óra, hogyan használd a mesterséges intelligenciát. Előképzettség és nyelvtudás nélkül is menni fog!

Az idén már a sokadik képzésen vagyunk túl. Azt láttuk, hogy az emberek csillogó szemmel, mosolyogva álltak fel a végén, tele új tervekkel és lelkesedéssel.

Promptolás kezdőtől a középhaladó szintig

Egymásra épülő feladatok megoldásával haladunk, közben megalkotjuk a személyes stílusodat, hogy ne „géphang” legyen.

Alapvetően a 3.5-ös, ingyenes ChatGPT verzióval dolgozunk, de előkerülnek a 4.0-ás lehetőségei, A Microsoft irodai programok AI használata, a Deepl fordító és szerkesztő haladó titkai, valamit a Google Gemini, a Mistral és a Bing Copilot is.

Képkészítéshez a Dall-e 3 és a magyar Tengr-ai, valamint a Microsoft Designer a választék.

Friss, piacképes AI tudást kapsz

A tanfolyam anyagát írásos formában is megkapod, kész prompt csomaggal együtt, sőt utána még 30 napig kapcsolatban maradunk és bármit kérdezhetsz. Görgess az árakért és az időpontokért!

VÁLASSZ HELYSZÍNT ÉS IDŐPONTOT!

Online workshopok

Időtartama: 3,5 óra

Ára: 39 990 Ft (AAM)

Tantermi képzések

Időtartama: 4,5 óra

Helyszín: Loffice Coworking Bp. VIII. Déri Miksa u. 6.

Ára: 45 500 Ft (AAM)

Az oktatókról

3435851

Nun Monika, SEO expert marketing tanácsadó, cégvezető

Nun Monika

Újságíróként dolgoztam, a JPTE-n diplomáztam. Tudásomat folyamatosan fejlesztem a Google, az OpenAI és más tech cégek, illetve nemzetközi specialisták képzésein. Telefon: +3620 318 7542

3604A01

Dr. Rónay P. Tamás, AI evangelist, marketing tanácsadó, cégvezető

Dr. Rónay P. Tamás

Tanulmányaimat az ELTE TTK-n kezdtem, majd a PPKE-n folytattam. Éveken át oktattam egyetemen és főiskolán, fiatal felnőtt és senior diákokat egyaránt.

Felnőttképzési tanúsítvány

A ChatGPT Gyakorlati Alaptanfolyam elvégzését követően államilag elfogadott, felnőttképzési tanúsítványt állítunk ki, így a képzést hivatalosan is elszámolhatod költségként, illetve a jövőben új karrier lehetőségek nyílhatnak meg előtted!

ChatGPT oklevel ures minta

ChatGPT tanfolyam friss, gyakorlati tudással

Teljes részvételt kérünk. Az online megtartott oktatáson is maximum 10 fő vesz részt, így ugyanazt a tantermi élményt és minőséget adjuk.

Bármiyen kérdésed van, azonnal választ kaphatsz rá. Ha aktuális feladatot hozol magaddal, rögtön meg is oldhatjuk a ChatGPT-vel.

Megtanulhatod, hogyan használd a ChatGPT-t a saját stílusodban például blogbejegyzések, közösségi média feliratok, termékleírások, főcímek, szlogenek és egyéb tartalmak létrehozására.

Testreszabhatod a ChatGPT-t az egyedi igényeidnek és preferenciáidnak megfelelően, például a hangnem, hossz és a formátum tekintetében.

Rólunk mondták

VISSZA2
VISSZA1
velemeny1
velemeny 2

Tematika

1. Modul: Bevezetés

Alapfogalmak tisztázása: AI, AGI, GenAI, LLM, prompt, token

Az AI és a jog: mi legális, mi szürke zóna és mi illegális

2. Modul: Kezdő lépések

A promptok helyes felépítése: a három alap megközelítés

Kezdő gyakorlatok (email, közösségi bejegyzés, cikk kivonatolás)

Szerepjáték a ChatGPT-vel

3. Modul: A saját hang megalkotása

A ChatGPT, mint személyi asszisztens és marketing csapat

Márkahang, célközönség, finomhangolás

Hangszín, stílus, személyiség kialakítása

4. Modul: Haladó promptolás (Frissítve)

Promptok összefűzése

Egymásba ágyazott promptok írása

Adattárak kezelése prompton belül

Marketing, Sales, SEO, Reklám, Adminisztrációs, Elemző, stb. promptok

5. Modul: Kitekintés (Frissítve)

ChatGPT 3.5 , ChatGPT, Google Gemini, Bing, Mistral

AI eszközök a mindennapi munka során

Dall-e 3: betekintés a képkészítés világába

SzempontTeahouse Generatív AI WorkshopIngyenes ChatGPT képzés
Gyakorlatias✅ A 4 órás képzésből 1 óra elméleti és jogi alapozást követően 3 óra intenzív gyakorlás következik❌ Egy „beszélő fej” elmondja a tudnivalókat, tipikusan frontális oktatási módszerrel, aztán vagy megérted, vagy sem.
Feladatokat kapsz✅ Igen, saját gépen vagy okoseszközön sajátítod el a ChatGPT és a GenAI gyakorlati felhasználását❌ Jó esetben mutatnak egy-két példát, egyébként magadra vagy utalva.
Élő mentorálás✅ Veled foglalkozunk, és azokkal a feladatokkal, problémákkal, amiket hozol, hogy együtt megoldjuk.❌ Csupán egy vagy a sok résztvevő közül, aki hallgathatja az előadást.
Felnőttképzési tanúsítvány✅ Igen, a tanfolyam elvégzéséről hivatalos felnőttképzési tanúsítványt állítunk ki.❌ Szinte biztosan nem kapsz semmilyen papírt, így hivatalosan nem is csináltál semmit.
Az előadás csali egy drágább termékhezNálunk nem. Mi tudást adunk át, nem akarunk rád sózni olyasmit, ami nem fontos számodra⚠️ Te magad vagy az árucikk, plusz szolgáltatásokat akarnak eladni neked
hogyan működik a chatgpt, bemutato

2024 újévi rádióinterjúnk az AI-ról

2024 újévi rádióinterjú velünk a Tilos Rádióban

ChatGPT Gyakorlati Alaptanfolyam
ChatGPT tanfolyam

Öt érv a ChatGPT tanfolyam mellett

1. Egy értékes, keresett készséget fejlesztesz ki

A ChatGPT tanfolyamot úgy terveztük meg, hogy felruházzon a használatához szükséges információkkal és tapasztalatokkal. Az AI-eszközök megjelenésével a prompt-tudás minden szakmában kritikusan fontos ismeretté válik.

A tanfolyamunkat Neked ajánljuk, ha szeretnéd kihasználni az AI erejét, de bizonytalan vagy abban, hogyan is kezdj neki. Nyugi, Neked is menni fog! Nem kell hozzá semmiféle programozói előképzettség, se nyelvtudás.

2. Növelheted a teljesítményedet. Méghozzá a sokszorosára

A ChatGPT Gyakorlati Alaptanfolyamunkon megmutatjuk, hogyan használd a ChatGPT-t a különböző feladatok gyors elvégzésére, így akár 50-90%-át is megtakaríthatod annak az időnek, amit normális esetben az emailek, cikkek, bejegyzések megírásával töltenél. Képzeld el, hogy ugyanannyi idő alatt kétszer, háromszor is annyi anyagot tudsz létrehozni!

3. Elmélyedhetsz a mesterséges intelligencia gyakorlatában

A ChatGPT képzés legnagyobb részét a gyakorlat teszi ki, bár természetesen nálunk is megismerheted a mesterséges intelligencia elméletének és gyakorlatának alapjait.

4. Valós alkalmazásokkal gyakorolsz

Sok más tanfolyammal ellentétben mi a mindennapi életben és a Te munkádban használható tudással vértezünk fel.

Ahelyett, hogy teletömnénk a fejed elvont matekkal és gráfelméletekkel, inkább azt mutatjuk meg, hogyan lehet két-három mondattal hírlevél sorozatot írni, vagy miként tervezheted meg egy hónapra előre a tartalom naptárad.

5. Hatékony és kompakt, workshop jellegű

Képzésünket úgy terveztük, hogy hatékony és felhasználóbarát legyen, így mindössze négy óra alatt átlagon felüli felhasználóvá válhatsz!

a mesterseges intelligencia alkalmazása

Angol nyelvtudás és programozás nélkül is 

Megismered a mesterséges intelligencia használatának előnyeit a mindennapi munkában, például az idő- és pénzmegtakarítást, a kreativitás és a termelékenység fokozását.

Használható tudás:

A tanfolyam 100%-ban gyakorlatközpontú, így az alapok mellé adunk egy több, mint 1000 kész promptot tartalmazó anyagot is, amelyben bevált szövegeket tudsz a saját céljaidra szabni.

Cél az, hogy már a tanulás ideje alatt és közvetlenül azt követően olyan dolgokat hozz létre az AI eszközzel, amit használni tudsz a munkád során.

A tanfolyam anyagát írásos formában is megkapod, illetve kérésre a frissítéseket is küldjük utána, így azonnal kéznél lesz mindig.

Jelentkezz most!

Élő, szakértői mentorálással, gyakorlati képzést nyújtunk mind tantermi tanfolyamainkon, mind online workshopjainkon.

Mit hozz magaddal:

– saját laptop/notebook/macbook (papír és toll van, de jobb gépen gyakorolni)

– olyan feladat vagy probléma, amit szeretnél ChatGPT-vel megoldani (van feladatgyűjteményünk, ám szeretjük összekötni a kellemest a hasznossal)

– kérdések, kétségek, meglátások, tapasztalatok, amiket megválaszolhatunk, tisztázhatunk és átbeszélhetünk

Gy.I.K. A ChatGPT tanfolyam részleteiről

Mi a ChatGPT és mire érdemes használni? 

Az első lépésektől indulunk, akár használtad már a programot, akár még nem. Meg fogod ismerni, hogyan használható a ChatGPT a mindennapi munkád egyszerűsítésére. Nagy AI változások közepette élünk.

Milyen nyelven tudok dolgozni, fordítani vele?

Leomlanak a nyelvi határok, a minőségi fordítás, nyelvi korrektúra új eszközeit is bemutatjuk. Eddig a magyar mellett angol, német, szlovák, spanyol, olasz anyagokkal dolgoztunk, de még van vagy 20 nyelv, amit kipróbálhatunk.

Mi a ChatGPT legális használata és mik az AI jogi vonatkozásai?

Szakjogászi konzultációt követően és figyelemmel kísérve a nemzetközi és hazai jogi változásokat, bemutatjuk a ChatGPT jogszerű használatát, illetve kitárgyaljuk a használatának korlátait és kockázatait, például a plágiumot, a minőségellenőrzést, az etikai kérdéseket.

Hogyan írjunk hatékony utasításokat (promptokat) a ChatGPT számára? 

Megmutatjuk hogyan használhatod ki a mesterséges intelligencia előnyeit, programozói tudás nélkül, magyar nyelven is. Megismerheted a legjobb gyakorlatokat és tippeket a promptok írásához, például a kulcsszavak, példák, utasítások és visszajelzések használatát.

Hogyan használhatod az AI-t marketing célokra?

Meggyőző címsorok, szlogenek, tagline-ok, hirdetések, e-mailek, hírlevelek írásával szárnyakat kap a hatékonyságod. Ötletelésre, összehasonlításra is kiváló. Ami eddig mapokba telt, most percek kérdése lesz.

Kinek való a ChatGPT tanfolyam?

Képzésünket azok számára dolgoztuk ki, akik azonnal szeretnének dolgozni vele és fontosnak tartják, hogy felnőtthépzésben jártas oktató mutassa meg nekik az induláshoz szükséges tudnivalókat.

Milyen szakmákban lehet hasznos?

Gyakorlatilag szinte mindenütt. Képzésünket elvégezte már marketingügynökség vezetője és munkatársai, mérnökök, ügyvéd, nyelvész, egyetemista, programszervező, tanár, e-commerce szakember, környezetvédelmi szakember, egyházi szervezet, programozó, nagykereskedő, logisztikus és sokan mások.

Webshop szövegek, tartalmak készítéséről lesz szó?

A ChatGPT -t használhatod informatív és vonzó termékleírások, kategóriaszövegek, landing oldalak készítésére. Megtanulod, mitől lesz olyan, amely megfelelnek a márka hangjának és hangnemének, valamint a célközönséged igényeinek és elvárásainak.

Közösségi média bejegyzéseket is írhatunk?

Vonzó és eredeti posztokat, feliratokat, történeteket és kommenteket hozhatsz létre. A ChatGPT tanfolyam olyan közösségi médiatartalmak létrehozására is képessé tesz, amelyek növelhetik az elérést, az elkötelezettséget és a követők számát. Extrább képgenerálást is mutatunk.

Hogyan tudom elérni, hogy ne géphang legyen, hanem a saját stílusomban írjon?

Hangot alkotunk saját promptod lesz erre. Megtanulhatod, hogyan szerkesztheted és optimalizálhatod a ChatGPT által generált szöveget az igényeidnek és céljaidnak megfelelően. Eszközöket és technikákat kapsz a generált szöveg nyelvtanának, helyesírásának, írásjeleinek, stílusának és SEO-jának javítására.

Ha nem vagy biztos abban, hogy neked való, hívj fel telefonon!

Meg tudjuk mondani, vajon a te szakmádban, vagy egy bizonyos feladatra alkalmasak-e azok a programok, amelyeket tanítunk. Kérdezz bátran: +3620 318 7542 9-19 ótráig.

Chatgpt oktatás felnottkepzesi tanusitvannyal