Ipari marketing és B2B marketing

Tervezéstől a teljes megvalósításig segítünk cégének az iparágához, piacához és célkitűzéseihez igazodó marketingstratégia kialakításában és végrehajtásában.

branding strategy marketing business graphic design

Online B2B márkaépítés

Egyedi és megbízható brandként kell pozícionálnia magát. Ehhez érdemes ma már kihasználnia az adatok és a mesterséges intelligencia erejét, hogy optimalizálja teljesítményét.

concept business marketing acronym b2b business business

Cégmérettől függetlenül

Kisebb ipari cégeknek és akár több százmilliós költségvetéssel rendelkező nagy ipari vállalatoknak segítünk online marketingcéljaik elérésében.

Szakosodott marketingügynökséget érdemes választania

Megvan a tapasztalatunk és szakértelmünk ahhoz, hogy olyan eredményeket érjen el, amilyenre számít.

1. Professzionális kommunikáció

Elegáns, professzionális, vállalati és elit marketinganyagokat és tartalmakat készítünk. Kerüljük az öndicséretet, és azokra az előnyökre összpontosítunk, amelyeket Ön nyújt ügyfeleinek. Világosan és meggyőzően kommunikáljuk az Ön márkaértékét és hitelességét.

2. Iparág-specifikus és testreszabott kampányok

Nem alkalmazunk egyméretű megközelítést. Szolgáltatásainkat és megoldásainkat az Ön iparágára és igényeire szabjuk. Alapos ismeretekkel és tapasztalattal rendelkezünk a különböző ipari ágazatokban, például a gyártás, a gépészet, az építőipar és az energiaipar területén.

3. Adatvezérelt mérések

Döntéseinkhez és eredményeink méréséhez adatokat és analitikát használunk. Nyomon követjük és optimalizáljuk marketing teljesítményét és megtérülését. Mesterséges intelligenciát és gépi tanulást is használunk eredményeinek  javítására.

Kezdjünk el közösen dolgozni

Ha készen áll arra, hogy ipari marketingjét és B2B marketingjét a következő szintre emelje, lépjen kapcsolatba velünk még ma.

B2B marketing szolgáltatásaink

ui ux representations with laptop

Weboldal tervezés, elemzés és fejlesztés

Olyan weboldalakat hozunk létre, amelyek hangsúlyozzák márkaidentitását, termékeit és szolgáltatásait, és amelyek leadeket és konverziókat generálnak. Azt is biztosítjuk, hogy webhelye biztonságos, gyors és kompatibilis legyen a különböző eszközökkel és böngészőkkel.

hands holding up colorful letters forming abbreviation seo

SEO elemzés és SEO kampány

A hatékony SEO a viszonyok ismeretén és az ebből adódó lehetőségek kihasználásán alapul. A webhely viszonya

a látogatók keresési szándékaihoz,

a konkurens oldalakhoz,

a keresőmotorokhoz és végül

a cég többi marketingeszközéhez,

hand drawn illustrations social media

Közösségi média marketing

Kezeljük közösségi médiajelenlétét és kampányait különböző platformokon, például a LinkedIn és az Instagram segítségével.

Vonzó és informatív módon közvetítjük szakértelmét, értékajánlatát és iparági meglátásait. Figyelemmel kísérjük online hírnevét, és mérjük közösségi média teljesítményét.

Kezdjünk el közösen dolgozni

Ha készen áll arra, hogy ipari marketingjét és B2B marketingjét a következő szintre emelje, lépjen kapcsolatba velünk még ma.