Ipari marketinggel 10+ éve foglalkozunk

Online marketing szakemberként már több mint tíz éve foglalkozunk szolgáltató és gyártó cégekkel.

Gyakorta találkozunk azzal a szomorú helyzettel, hogy milyen sokan kapnak üres ígéreteket és általánosságokat valódi, hasznot hozó segítség helyett.

A jól hangzó, vagy pusztán csak divatos marketing tippeket és elméleteket nehéz konkretizálnia cége, speciális piaca adottságaihoz, igaz?

teahouse-consulting-tanacsadas-seo-tartalom-mentoralas

Itt az ideje, hogy a kommunikációja, a márkája is ugyanolyan magas szintet érjen el, mint a vállalkozása fő tevékenysége!

Általános tartalommarketinggel és SEO-val kezdtük mi is. Egyaránt írtunk könnyed SEO tartalmakat, webáruház kategória- és termékszövegeket és blogcikkeket szinte minden témakörben.

A gyümölcsfák gondozásától kezdve a fogyasztási cikkeken, lakossági termékeken, bank- és pénzügyeken át egészen az egészséges élet témaköréig bezárólag több száz projektet vittünk végig sikerrel.

Egyetemi végzettséggel és oktatói tapasztalattal bírunk. A szakirányú diplomák megszerzését követően továbbképzéseken gyarapítottuk tudásunkat. Hazai és nemzetközi projektekben egyaránt részt vettünk, így releváns tapasztalattal bírunk több Ipar 4.0 területen is.

Az igazán kiemelkedők a szakmailag nehezebb, nagyobb tudást, összeszedettséget és rálátást igénylő feladatokban lettünk. Ott ahol nem elég pusztán egy hangzatos szlogen, hanem meg kell érteni a terméket és annak helyét, sőt a problémát, amelynek megoldásaként jött létre az a bizonyos termék.

Könnyűipar és nehézipar terén egyaránt számos cégnek írtunk szakmai anyagokat és marketing szövegeket, valamint végeztünk SEO elemzést, amire építve SEO- és marketing kampányokat vittünk végig. Könnyűszerkezetes acélcsarnokok tervezése, medenceépítés, betonelemek gyártása, nyomdaipari termékek és generálkivitelezés egyaránt az ipari marketing témakörébe tartoznak.

Szeretnénk, hogy örömet és megbecsülést találjon a vállalkozásában és ne kelljen azon stresszelnie, hogy miből lesz elég bevétel a fejlesztésekre és a jó szakemberei megfizetésére.

Nun Monika - SEO expert és tartalommarketing-szakértő

Cégvezető vagyok, emellett tartalommarketing-szakértő és SEO stratéga, aki segít a vállalkozások online sikereit elérni. Marketinges karrierem még az online idők előtt kezdődött.

Újságíróként dolgoztam, a JPTE-n diplomáztam. Tudásomat folyamatosan fejlesztem a Google és más tech cégek, illetve nemzetközi specialisták képzésein.

A munkaidőm nagyobb részét ma már a tanácsadás tölti ki, emellett tanítok és blogolok. Amikor épp nem vagyok elfoglalva a munkámmal akkor képeket festek és nagy sétákat teszek kutyáimmal a Rákos pataknál.

Dr. Rónay Péter - Tartalommarketinges és projektmenedzser

Tartalommarketinges, tartalomalkotó és projektmenedzser vagyok. Elsősorban az Ipar 4.0 termékeire és a zöld technológiákra szakosodtam. Marketing diplomámat az online világ kezdetén szereztem meg.

Tanulmányaimat az ELTE TTK-n kezdtem, majd a PPKE-n folytattam. Rendszeresen képzem magam tartalommarketing és közösségi média marketing terén. Ipari tartalommarketing specialista, aki a legapróbb részletekig kidolgozza és megtervezi a folyamatokat.

Tartalmakat alkotok, tanácsokat adok, kutatok és elemzek. Szabadidőmben a hidrogéntechnológiával foglalkozom.

akikkel közösen dolgoztunk a sikerükért​

Referenciáink

Teljes körű webhely- és SEO auditálást kínálunk tartalommarketing- és SEO szempontok szerint, a jelenlegi webhelytartalom-optimalizálás és a jövőbeli tartalmi igények tekintetében.

A konzultáció során átbeszéljük az alapvető tartalom optimalizálását, célzottan az Ön vállalkozása marketing üzeneteinek átadására. A létrehozott tartalmi stratégiát ezt követően örömmel meg is valósítjuk, vagy kiadhatja saját marketinges kivitelezőinek.

Kapcsolatfelvétel

Elérhetőség

Térkép

Kövess minket

Írjon nekünk üzenetet