Rólunk

Ipari marketinggel 10+ éve foglalkozunk

Online marketing szakemberként már több mint tíz éve foglalkozunk szolgáltató és gyártó cégekkel.

Gyakorta találkozunk azzal a szomorú helyzettel, hogy milyen sokan kapnak üres ígéreteket és általánosságokat valódi, hasznot hozó segítség helyett.

A jól hangzó, vagy pusztán csak divatos marketing tippeket és elméleteket nehéz konkretizálnia cége, speciális piaca adottságaihoz. Néha a „sorok között” kell észrevennünk a valódi mondanivalót, vagy az is információ, ha nincs adatunk. Ha az Ön piaca egyszerű lenne sokan csinálnák.

TE3D9F1

Ma már tanfolyamokat tartunk, megosztjuk tudásunkat

A mesterséges intelligencia elterjedése alaposan felforgatta a marketinget is és rengeteg új lehetőséget nyitott meg. Elsők között éreztük meg ennek hatását a saját bőrünkön és kezdtünk el a generatív mesterséges intelligenciával előállítható tartalmakkal, lehetőségekkel foglalkozni. átlagosan egy évvel vagyunk előrébb azoknál, akik most fognak bele. Új és izgalmas terület: nem a jövő, hanem a jelen. megmutatjuk, hogyan élhet vele.

Itt az ideje, hogy a kommunikációja ugyanolyan magas szintű legyen, mint cége fő tevékenysége!

Általános tartalommarketinggel kezdtük régen: írtunk könnyed SEO tartalmakat, webáruház kategória- és termékszövegeket és blogcikkeket szinte minden témakörben.

Igazán kiemelkedők a szakmailag nehezebb, nagyobb tudást, összeszedettséget és rálátást igénylő feladatokban lettünk. Ott ahol nem elég pusztán egy hangzatos szlogen, hanem meg kell érteni a terméket és annak helyét, sőt azt a problémát is, amelynek megoldásaként jött létre az a bizonyos termék.

Könnyűipar és nehézipar terén egyaránt számos cégnek írtunk szakmai anyagokat terveztünk és kiviteleztünk marketing kampányokat.

Szeretnénk, hogy örömet és megbecsülést találjon a vállalkozásában és ne kelljen azon stresszelnie, hogy miből lesz elég bevétel a fejlesztésekre és a jó szakemberei megfizetésére.

Nun Monika – SEO expert és tartalommarketing-szakértő

Cégvezető vagyok, emellett tartalommarketing-szakértő és SEO stratéga, aki segít a vállalkozások online sikereit elérni. Marketinges karrierem még az online idők előtt kezdődött.

Újságíróként dolgoztam, a JPTE-n diplomáztam. Tudásomat folyamatosan fejlesztem a Google és más tech cégek, illetve nemzetközi specialisták képzésein.

A munkaidőm nagyobb részét ma már a tanácsadás tölti ki, emellett tanítok és blogolok. Amikor épp nem vagyok elfoglalva a munkámmal akkor képeket festek és nagy sétákat teszek kutyáimmal a Rákos pataknál.

3435851

Dr. Rónay P. Tamás – Tartalommarketinges és projektmenedzser

Tartalommarketinges, tartalomalkotó és projektmenedzser vagyok. Elsősorban az Ipar 4.0 termékeire és a zöld technológiákra szakosodtam. Marketing diplomámat az online világ kezdetén szereztem meg.

Tanulmányaimat az ELTE TTK-n kezdtem, majd a PPKE-n folytattam. Éveken át oktattam egyetemen és főiskolán, fiatal felnőtt és senior diákokat egyaránt.

Rendszeresen képzem magam tartalommarketing és közösségi média marketing terén. Ipari tartalommarketing specialista, aki a legapróbb részletekig kidolgozza és megtervezi a folyamatokat.

Tartalmakat alkotok, tanácsokat adok, kutatok és elemzek. Szabadidőmben a hidrogéntechnológiával foglalkozom.

3604A01

2024 újévi rádióinterjú az AI-ról

akikkel közösen dolgoztunk a sikerükért​

Elkötelezettek vagyunk a pozitív változások és fenntarthatóság mellett

Munkánk során igyekszünk a fenntartható szemléletet érvényesíteni a lehető legnagyobb mértékben. Az irodánk világítását energiahatékony LED izzók biztosítják. Az áramfogyasztás optimalizálása érdekében energiahatékony berendezésekbe és készülékekbe is beruházunk.

Ösztönözzük a papírmentes gyakorlatokat, a digitális dokumentumkezelést és az elektronikus kommunikációt.

Irodánkban mindenütt kijelölt szemetesek vannak a papír, a műanyag és más újrahasznosítható anyagok számára.

Prioritásként kezeljük a környezetbarát termékek és anyagok beszerzését, beleértve az újrahasznosított papírt és a környezetbarát irodaszereket.

Támogatjuk a távmunkát és a rugalmas időbeosztást az ingázással kapcsolatos kibocsátások csökkentése és a munka és a magánélet egyensúlyának támogatása érdekében.

Partnerségre törekszünk a fenntarthatóság iránt elkötelezett szervezetekkel, részt veszünk rendezvényeken, szponzorálunk kezdeményezéseket, és részt veszünk a tudásmegosztásban.

4B0E441

Kapcsolatfelvétel

Elérhetőség

E-mail: [email protected]

Telefon: +36 20 318 7542

Cím: 1147 Budapest, Ilosvai Selymes utca 62.

Adószám: 24233118-2-42

Térkép

Kövessen minket

Írjon nekünk üzenetet

Kapcsolati űrlap