Szolgáltatásaink Önnek profitot hoznak, az ügyfelei pedig szeretni fogják

Az Ön stratégiai partnerei vagyunk a tartalom marketingben és SEO-ban egyaránt. Célunk, hogy hozzájáruljunk a márkája sikeréhez. 

A Teahouse Consulting teljes körű, adatvezérelt szolgáltatást nyújtó ügynökség, amelyben reál és humán szaktudás egyaránt ügyfeleink rendelkezésére áll. A megfelelően előkészített támogató tevékenységet a marketing-szemléletű minőség- monitoring szolgálatába állítjuk.

teahouse-consulting-tartalom-marketing-tanacsadas-seo-mentoralas

Tartalom

Rendszeres és alkalmi szövegírás, weboldal szövegtől a blog cikkekig.

Adja meg a közönségének azokat az információkat, amelyeket keresnek. Céges blog, cikkek, szaktanulmányok, fejlesztési dokumentációk, tesztforgatókönyvek, pályázati dokumentációk, közösségi médiatartalmak.

Stratégia

A weboldalán minden másodperc késlekedéssel értékes vevőket veszít.

Mi tudjuk, miként lehet optimalizálni a weboldalakat. Vizsgáltassa át és frissítse tartalmát, honlapja motorját, SEO beállításait a lehető legjobb eredmények érdekében.

SEO

Az első helyek aranyat érnek a Google találati listáján.

A SEO optimalizálás része a konkurencia elemzés, a tartalommarketing és a weboldal optimalizálása egyaránt. Minden területen bizonyított stratégiákkal segítjük ügyfeleinket, hogy organikusan növeljék a profitjukat.

Tanácsadó szolgáltatásaink

teahouse-consulting-tanacsadas-seo-tartalom-mentoralas

Jelentős szakmai és iparági tapasztalattal bírunk, amit örömmel osztunk meg ügyfeleinkkel. 

Milliárdos, százmilliós és százezres projektekben, nemzetközi és hazai piacon egyaránt rendelkezünk tapasztalattal:

SEO és audit szolgáltatásaink

Ügyfeleink az első helyet érdemlik a keresési ranglistában. Ha az Ön weboldala még nincs ott, mi megkeressük ennek okait és javaslatokat teszünk, vagy komplett stratégiát alkotunk a keresőoptimalizáláshoz:

teahouse-consulting-tanacsadas-seo-audit-keresooptimalizalas-tartalom-mentoralas

Szövegíró szolgáltatásaink

technikai-szovegiras-blog-cikk-iras-hirlevel-iras

Az emberek imádják a tartalmakat, kiváltképpen, ha segítenek megoldani egy-egy problémájukat, bővíthetik a tudásukat vagy érzelmeket keltenek bennük.

Adja meg a közönségének azokat az információkat, amelyeket keresnek. Céges blog, cikkek, szaktanulmányok, fejlesztési dokumentációk, tesztforgatókönyvek, pályázati dokumentációk, közösségi médiatartalmak: rendszeres és alkalmi szövegírás, weboldal szövegtől a blog cikkekig:

Közösségi média szolgáltatásaink

A legtöbb embert egyszerre a közösségi oldalakon érheti el. Ragadja meg a figyelmüket, és félig már sikerrel is járt.
A közösségi média marketing lehetőséget biztosít a vállalatok számára, hogy kapcsolatba lépjenek meglévő ügyfeleikkel vagy újakat érjenek el.

Népszerűsítheti a termékeit, szolgáltatásait, márkát építhet, vagy közvetlenül és gyorsan kaphat visszajelzéseket. Legyen jelen a közösségi médiában és alakítsa ki a kívánt képet vállalkozásáról:

Kapcsolatfelvétel

Elérhetőség

Térkép

Kövess minket

Írjon nekünk üzenetet