Adjon tartalmat az ügyfeleinek és Öné a figyelmük

Amiről jól írnak, az esélyesebb arra, hogy megvegyék. A marketing szövegírás megkülönböztető értéket ad, különlegessé teszi az Ön termékét, a szolgáltatását és a cégét.

Szövegírás, szövegíró szolgáltatás

Szövegírást bármely vállalkozás kérhet: vannak hatékony megoldásaink

A klasszikus hosszú reklámszövegíráson át a mobilon is jól működő rövid, blokkos szövegekig, levelekig, hirdetésekig, mindenben van gyakorlatunk.

teahouse-consulting-tanacsadas-seo-tartalom-mentoralas

Mindig a célért dolgozunk, ehhez választunk írástechnikát.

1. Vannak hosszú távon, tartós eredményt hozó szövegek, SEO cikkek, tartalommarketing rendszerek és 
2. vannak kampányszövegek, amik rövidebb távon dobják meg az eladást.

Ha tudja, Önnek most melyik szövegírás kellene, kérjen ajánlatot és beszéljük meg a részleteket, vagy ha még bizonytalan, előbb ismerje meg a stratégiai tervezésünket.

Céges blogot is írunk – az Ön hangja leszünk

A céges blogírás SEO szempontból, márkaépítésre, piaci részesedés szerzésére, oktatásra, hiteles és érdekes tartalomként egyaránt fontos. Szinte mindegy, milyen területen vállalkozik, szolgáltat, a céges blogjával tartósan erősítheti, vagy éppen megalapozhatja a cége, márkája hírnevét. Vajon mi mindent mondana el a vevőinek, ha lenne rá ideje? Vagy mit kellene, amiről még talán nem is tud, m az ügyfelei igénylik?

A céges blog készítés aránylag könnyen kiszervezhető, nekünk

Bízza meg a Teahouse Consultingot a céges blogja írásával és senki nem fogja észrevenni, hogy Ön helyett más írja a cikkeket. Lényeges szempont, hogy eközben azzal foglalkozhat, amiben jobb, amit igazán szeret csinálni. Az olvasóinak úgyis az érték fontos, amit Öntől kapnak.

A céges blog írás 2021-ben létszükséglet a megnövekedett keresések miatt

Profi szövegírókkal vállaljuk, hogy a weboldalán, webshopjában mindig lesz új és érdekes és értékes tartalom a látogatói számára. A blog szövegírás, cikkírás az egyik legnépszerűbb szövegíró szolgáltatásunk, amit szinte bármilyen témában vállalunk. Jóval összetettebb és folyamatosan megújuló munka, mint például egy landing megírása. Más képességek kellenek hozzá, a blog beszédesebb.

5 ok, amiért minket válasszon

Milyen szövegfajtákat vállalunk?

Mindig annyit írunk, amennyi kell, amennyi hatásos. Ha 2 frappáns sor kell egy mobilra optimalizált oldalon, akkor annyit. Ha egy tíz oldalas esettanulmány, vagy blogcikk ad el valamit, akkor annyit fogunk írni.

B2C szövegek, amik a lakossági ügyfeleknek szólnak

technikai-szovegiras-blog-cikk-iras-hirlevel-iras
teahouse-consulting-tanacsadas-seo-tartalom-mentoralas

B2B szövegek, amelyeket üzleti partnerei fognak kedvelni

Projekt szövegek, amiket a pályázatoknál várnak el​

teahouse-consulting-tanacsadas-seo-tartalom-mentoralas2

Kapcsolatfelvétel

Elérhetőség

Térkép

Kövess minket

Írjon nekünk üzenetet