A cége sikeres online jelenléte egy személyre szabott tartalom-stratégiával kezdődik

Mondja el, mutassa meg ügyfeleinek, miért fogják szeretni az Ön szolgáltatását és termékeit, és máris félúton jár a siker felé. 

Éljen a 21. század marketing lehetőségeivel, hogy maximalizálhassa a bevételét – amihez tartalomstratégia fog kelleni, mert így fordíthatja a pénzét leghatékonyabban a növekedésre.

teahouse-consulting-tanacsadas-seo-tartalom-mentoralas

A tartalommarketing kínálja a megfelelő eszközöket

Az emberek imádják a tartalmakat – a tartalom ugyanis messze több, mint szöveg. Az emberek pedig azért szeretik annyira, mert alapvető emberi igényeket elégítenek ki. A tartalommarketing ezen keresztül éri el a stratégiában meghatározott célját.

Minden tartalom, legfeljebb a célközönségben találunk eltérést

Mindegy, hogy könnyűszerkezetes ipari csarnok építéséről, kertgondozási tippekről vagy a megújuló erőforrások nehézipari felhasználási módjairól van szó, mind tartalomnak számítanak. Tartalmak az újságcikkek és szakmai tanulmányok, az infografikák, mémek és gifek, a podcastok, hangzó cikkek és hangoskönyvek egyaránt. A közösségi média rövid, impulzív posztjai, képei, videói, és a blogok hosszabb, problémákat megoldó és történeteket mesélő bejegyzései? Igen, mind tartalom.

Önnek eredmény kell - mi pedig ismerjük hozzá a módszereket és technikákat

A Teahouse Consulting az Ön számára is elkészíti azt az online marketing stratégiát, amellyel még sikeresebbé válhat a Cége online jelenléte. Ennek alapja egy átfogó konzultáció, hogy tökéletesen az Ön vállalkozására szabhassuk a tartalommarketing-stratégiát, majd a stratégia alapján megtervezhessük és meg is valósíthassuk a kampány(oka)t.

Adatvezérelt = Eredményvezérelt

Mi lenne, ha egy megbízható online marketingstratégia segítene időt spórolni, további ügyleteket kötni, növelni piaci részesedését és ismertségét.

Megváltozott az emberek vásárlási módja, és a hagyományos értékesítési módszerek mellett vagy helyett – ki kell aknáznia az új módszerekben rejlő lehetőségeket is. Mi nem eszközöket kínálunk, hanem valós megoldást

adatvezerelt-eredmenyek-tartalom-strategia-teahouse-consulting2

Az Ön tudását hitelesen kommunikáljuk a célpiaca felé.

Teljes körű webhely- és SEO auditálást kínálunk tartalommarketing- és SEO szempontok szerint, a jelenlegi webhelytartalom-optimalizálás és a jövőbeli tartalmi igények tekintetében.

A konzultáció során átbeszéljük az alapvető tartalom optimalizálását, célzottan az Ön vállalkozása marketing üzeneteinek átadására. A létrehozott tartalmi stratégiát ezt követően örömmel meg is valósítjuk, vagy kiadhatja saját marketinges kivitelezőinek.

Az 5 lépés módszertana

Így lesz az adatból eredmény: az adatvezérelt tartalommarketing öt lépés módszertana

Adatvezérelt marketinget nyújtunk ügyfeleinknek. Ön adja az adatokat, mi pedig a szaktudásunk révén öt lépésben segítünk elérni a célját.

Teahouse Consulting – Tartalommarketing-stratégiai ügynökség:
Vállalkozások kiszolgálása minőségi írással és tartalommarketing-tanácsadással.

Kapcsolatfelvétel

Elérhetőség

Térkép

Kövess minket

Írjon nekünk üzenetet