AI, Mesterséges Intelligencia üzleti használata. AI képzések

Használja ki a mesterséges intelligencia lehetőségeit átfogó képzéseinkkel!

Mi az AI gyakorlati, üzleti célú használatát tanítjuk, nem programozókat képzünk!

Fedezze fel, hogyan alakíthatja át a cégvezetési, marketing, közösségi média, sales, PPC, keresőoptimalizálási, szövegírási és webshopos feladatait, ami sokszorosára növeli az üzleti hatékonyságot. 15% elméleti alapozás, 85% gyakorlat, tanteremben, céges helyszínen vagy online!

AI tanfolyamainkat, MI gyakorlati képzéseinket egyaránt ajánljuk magánszemélyeknek, kisvállalkozóknak és cégeknek

Emelje magasabb szintre vállalkozását a mesterséges intelligencia erejével

Képzelje el, hogy 10-szer gyorsabban dolgozik, könnyedén készít percek alatt blog cikkeket és SEO-domináns tartalmat, vagy egy nap alatt végez a webáruháza termékleírásaival, amiket a Google is szeretni fog.

Az AI-val mindez lehetséges! Erősítse meg vállalkozását a Teahouse Consulting legmodernebb mesterséges intelligencia-képzéseivel.

Ilyen előnyökkel jár a ChatGPT és a Mesterséges Intelligencia üzleti alkalmazása

Fokozott hatékonyság

Automatizálja az ismétlődő feladatokat, gyorsabban készítsen jelentéseket, és értékes időt szabadítson fel stratégiai kezdeményezésekre.

Továbbfejlesztett marketing és értékesítés

Készítsen személyre szabott kampányokat, célozza meg a megfelelő közönséget, és hozzon létre potenciális ügyfeleket hatékonyabban az AI-alapú eszközökkel.

Továbbfejlesztett SEO teljesítmény

Optimalizálja webhelyét a keresőmotorok számára, vonzza be az organikus forgalmat, és javítsa a keresési rangsort a SEO AI-eszközökkel.

Csökkentett költségek

Automatizálja a feladatokat, és potenciálisan megszünteti a költséges kiszervezett szolgáltatások szükségességét olyan területeken, mint a tartalomkészítés és marketing.

Versenyelőny

Haladjon a riválisai előtt az AI-technológia felhasználásával, és sajátítsa el vállalkozása számára a jövőbiztos készségeket.