Üzleti SEO és AIO szolgáltatások

Mesterséges Intelligencia Optimalizálás – Az Új Korszak a Keresőoptimalizálásban. Fedezze fel a keresőoptimalizálás jövőjét, amelyet a mesterséges intelligencia hajt. Az AIO (AI Optimalizáció) forradalmasítja a digitális jelenlétét, ötvözve a hagyományos SEO módszereket fejlett AI algoritmusokkal.

Lépjen előre, és emelje új szintre vállalkozása online láthatóságát és felhasználói élményét!

SEO és AIO csomagjaink

SEO Start

 • SEO auditálás
 • Havi SEO riportolás
 • Professzionális SEO linképítés 50 000 Ft értékben
 • (1-3 link)

Ár: 75 000 Ft/hó-tól

SEO Pro

 • SEO auditálás
 • Onsite SEO (havi 2 blogcikk)
 • Professzionális SEO linképítés 75 000 Ft értékben
 • (2-5 link)

Ár: 125 000 Ft/hó-tól

SEO Pro csomag érdekel

AIO+SEO

 • SEO auditálás
 • AI Optimalizált Onsite SEO (havi 4 blogcikk)
 • AI Optimalizált, professzionális SEO linképítés 90 000 Ft értékben

Ár: 155 000 Ft/hó

AIO+SEO csomag érdekel

Miért létfontosságú a cége számára a SEO és az AIO?

A keresőoptimalizálás (SEO) a digitális marketing egyik legfontosabb eleme, amely segít abban, hogy vállalkozása megtalálható legyen a keresőmotorokban. A jól optimalizált weboldal nemcsak több látogatót vonz, hanem növeli a konverziókat is, ami végső soron a bevételek növekedéséhez vezet.

 • Növeli a Láthatóságot. A jól elvégzett SEO-val a weboldala előkelő helyen szerepel a keresőmotorok találati listáján, így több potenciális ügyfél talál rá.
 • Javítja a Felhasználói Élményt. A SEO nem csak a keresőmotorokra, hanem a felhasználói élményre is összpontosít, biztosítva, hogy a látogatók könnyen megtalálják, amit keresnek.
 • Hosszú Távú Befektetés. Míg a fizetett hirdetések ideiglenes forgalmat generálnak, a SEO hosszú távú eredményeket hoz, folyamatos látogatottságot biztosítva.
 • Versenyelőny. A megfelelő SEO stratégiával megelőzheti versenytársait és dominálhatja a piaci részesedést.

Mit oldunk meg önnek?

 • Átfogó SEO Auditálás. Részletesen elemzünk minden aspektust weboldalán, hogy azonosítsuk azokat a területeket, amelyek fejlesztésre szorulnak.
 • Professzionális Linképítés. Erős és releváns hivatkozásokkal növeljük weboldala autoritását és keresőmotorokban betöltött helyezését.
 • Onsite SEO. Tartalmi stratégiákat dolgozunk ki és valósítunk meg, amelyek javítják weboldala relevanciáját és felhasználói élményét.
 • AI Optimalizáció. Az AI által optimalizált tartalom és linképítés révén biztosítjuk, hogy weboldala mindig a legújabb trendeknek megfelelően legyen optimalizálva.
 • Folyamatos Riportolás. Havi jelentéseinkkel nyomon követheti a haladást és a SEO kampányok eredményeit.

Miért válassza a Teahouse SEO és AIO szolgáltatásainkat?

SEO Start

Kezdje el az alapoknál, de ne érd be kevesebbel! A SEO Start csomagunk ideális választás azok számára, akik szeretnék megalapozni online jelenlétüket. Alapos SEO auditálással feltérképezzük weboldala erősségeit és gyengeségeit, majd havi riportokkal nyomon követjük a fejlődést. Linképítési szolgáltatásunkkal pedig erősítjük weboldala autoritását.

SEO Pro

Lépjen egy szintet feljebb! A SEO Pro csomagunk azoknak szól, akik már komolyan veszik az online jelenlétük fejlesztését. Az alapos auditálás és havi riportok mellett, kéthetente friss, keresőoptimalizált blogcikkekkel tartjuk naprakészen weboldalát, és tovább erősítjük linkprofilját.

AIO – Az Új Korszak

Vigye vállalkozását a jövőbe! Az AIO csomagunk nemcsak a hagyományos SEO módszereket alkalmazza, hanem az AI által optimalizált technológiákat is, amelyek garantálják a legjobb eredményeket. Négy AI optimalizált blogcikkel és a legújabb technológiákat alkalmazó linképítéssel biztosítjuk, hogy weboldala mindig több lépéssel a versenytársak előtt járjon.

SEO tanácsadás

A SEO tanácsadás célja, hogy a weboldala több bevételhez juttassa a keresőkből jött látogatókkal. Az, hogy megérje Önnek a keresőoptimalizálás, az a viszonyok ismeretén múlik. A lényeget fogjuk megmutatni.

Szoftveres AI SEO felmérés

Az elemzés segít felkutatni azokat a technikai és tartalmi lehetőségeket, amelyek javíthatnak a weboldalán. Elvégzése alapvető lépés a hatékony SEO stratégia kialakításához.

Weboldal elemzés

A SEO audit on page része egy átfogó weboldal elemzés, amely feltárja az erősségeit, gyengeségeit, lehetőségeit, valamint javaslatokat tesz a javítására, illetve megtalálja, hogy mi hiányzik.

Piac- és konkurencia elemzés SEO szempontból

A piac- és konkurencia elemzés nyomán tisztán láthatja, hol áll a versenytársaihoz képest a digitális térben. Megmutatjuk, hogy mit csinálnak ők, melyek a vezető oldalaik, kulcsszavaik és hogyan szerezhet előnyt. Ennek nyomán kiderül:

Versenytárselemzés, konkurenciaelemzés

Feltárjuk, kik a valódi versenytársai és hogy milyen pozíciókat foglalnak el. Ez a tudás segít abban, hogy célzottabban készüljünk fel.

Versenytársak stratégiái

Kielemezzük a versenytársai minden releváns stratégiáját, ami alapján hatékonyabb keresőoptimalizálás stratégiát javasolunk. 

Vezető szerep átvétele

Konkrét lépéseket javasolunk, kihasználva a versenytársai gyengeségeit és kiemelve a saját erősségeit, és megtervezzük és meg is valósítjuk a SEO stratégiát.

Kíváncsi arra, milyen lehetőségei vannak a konkurenseihez képest? Keressen most és részletesen megmutatjuk:

Kulcsszókutatás

Kulcsszókutatás során megmutatjuk, mire érdemes optimalizálni a tartalmakat. AI eszközökkel megkülönböztetjük a különböző típusú keresőkifejezéseket és azok relevanciáját az üzleti céljaihoz.

A kulcsszavak típusai

Elmagyarázzuk a különböző kulcsszavak típusait és csoportosítjuk keresési szándékok szerint, hogy jobban megértse, melyek az ügyfelei igazi igényei.

Kulcszókutatás értékek nyomán

Azonosítjuk azokat a kulcsszavakat, amelyek a legértékesebbek a  vállalkozása számára, és tanácsot adunk, hogyan és hol használja hatékonyan.

SEO szövegírás

El is készítjük a kulcsszavakhoz a megfelelő  tartalmakat: részben AI vezérelt szövegírással, illetve személyes SEO szövegíró tapasztalat nyomán.

Havidíjas SEO folytatása AI eszközökkel

Akár önmaga csinálta eddig, akár más: korrekt feltételekkel folytatni tudjuk oldala keresőoptimalizálását, ha többre van szüksége, mint az alapbeállítások. Teljes transzparenciával dolgozunk.

Szintet lépne?

Ha már elkezdte SEO-t, de nincs rá ideje, vagy erősödött a verseny, segítünk a folyamatot újraéleszteni és AI SEO eszközökkel hatékonyabban kezelni.

Szakember váltás

Ha nem elégedett az eredményeivel, vagy más oka van –  akkor egyeztetések után dönthetünk úgy, hogy átvesszük. Sikerdíjas konstrukciót nem vállalunk.

Bízza ránk a keresőoptimalizálást, és élvezze a folyamatos növekedést!

Válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb csomagot, és kezdje el még ma a digitális sikerek útján! Ne hagyja, hogy versenytársai megelőzzék, legyen a keresőoptimalizálás élvonalában velünk!

 • Innováció és Technológia. Használja ki az AI erejét, hogy mindig a legfrissebb és legrelevánsabb tartalmat kínálja látogatóinak.
 • Személyre Szabott Stratégiák. Minden vállalkozás egyedi, így szolgáltatásainkat az Ön igényeihez igazítjuk.
 • Mérhető Eredmények. Folyamatosan nyomon követjük és riportáljuk az eredményeket, hogy Ön mindig tisztában legyen a fejlődéssel.
 • Versenyelőny. Emelje ki vállalkozását a versenytársak közül a legmodernebb SEO és AIO technikákkal.

Ne maradjon le a digitális világ forradalmáról! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és kezdje el az utazást a keresőoptimalizálás új korszakába!

Kérjen időpontot SEO tanácsadásra

A konkurense lehet, hogy azért van elöl, mert korábban lépett. A minőség mellett a gyors reagálás mindig fontos SEO tényező.

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma és egyeztessünk!