Kép: Hogyan segíthet a ChatGPT a kisvállalkozásodnak?

Hogyan turbózhatod fel a vállalkozásodat a ChatGPT-vel akár tízszeres hatékonyságra?

Dr. Rónay P. Tamás

A mesterséges intelligencia forradalmasítja a kisvállalkozásokat: Ismerd meg a ChatGPT erejét! A mesterséges intelligencia (MI) rohamos fejlődése lenyűgöző lehetőségeket tár fel a kisvállalkozások számára, és a ChatGPT, a mesterséges intelligencia ... Tovább olvasom
B2B marketing trendek 2024-ben - a 3+1 legfontosabb változás

B2B marketing trendek 2024-ben – a 3+1 legfontosabb változás

Dr. Rónay P. Tamás

A B2B marketing speciális AI megoldásokkal gyarapodik 2024-ben. Jelenleg három fő trend forgatja fel a hagyományos, vállalatok közötti marketing stratégiákat. Ez nem csupán a szokásos piaci változásokról szól; alapvető átalakulásokról ... Tovább olvasom
Az MI megjelenése nem kizárólag a munkahelyek kiszorításáról szól: új munkahelyek is megjelentek

Legyél Te is AI-idomár, avagy hogyan győzzük le a mesterséges intelligencia miatti hét legfőbb félelmet

Dr. Rónay P. Tamás

A félelem a mesterséges intelligenciától teljesen érthető. Az MI (vagy Artificial Intelligence, AI) olyan hirtelen robbant be a köztudatba, és annyira gyorsan terjed, hogy valódi forradalomról beszélhetünk. Az, hogy az ... Tovább olvasom
Az AI képgenerálás jogi dilemmája. Ki a generatív mesterséges intelligencia alkotás szerzője: az AI vagy a promptográfus?

Az AI képgenerálás jogi dilemmája. Ki a generatív mesterséges intelligencia alkotás szerzője: az AI vagy a promptográfus?

Dr. Rónay P. Tamás

A generatív mesterséges intelligencia, röviden GenAI nem pusztán a tartalomgenerálás eszköze, hanem paradigmaváltást jelent a kreativitásról alkotott elképzeléseinkben. Új alkotói ág jelent meg, a promptográfia. Emellett egy sor jogi és ... Tovább olvasom

GPT boltot nyit még az idén a ChatGPT vállalata az OpenAI

Nun Monika

Még ebben a hónapban az OpenAI elindít egy GPT boltot, webshopot, ahol az emberek megoszthatják és eladhatják az egyedileg kiképzett, betanított GPT-ket bizonyos alkalmazásokhoz, például a Shopify bővítményeket, email marketing, vagy adatelemző eszközöket. Szinte bármit, amire igény van, vagy lesz.

A ChatGPT használata megtanulható. 5 területen is segíthet

Dr. Rónay P. Tamás

A ChatGPT egy olyan hatékony chatbot, amely képes természetes és érdekfeszítő beszélgetéseket folytatni a felhasználókkal. A kisvállalkozásokat különböző feladatokban is segítheti, például információk összegzésében, vázlatok készítésében, kulcsszavak generálásában, ötletelésben és ügyfélszolgálati e-mailek megírásában.

Hogyan valósítsd meg a világmegváltó ötleted a mesterséges intelligencia segítségével?

Dr. Rónay P. Tamás

Tehát van egy világmegváltó ötleted, úgy gondolod, hogy nagy pénzt hozhat és hasznos lehet az emberek számára, és szeretnéd tudni, hogyan lehet megvalósítani a mesterséges intelligenciával. Nos, akkor a legjobb helyen jársz.  Ebben a cikkben végigvezetlek azokon a lépéseken, amelyeket meg kell tenned ahhoz, hogy az ötletedből valóság legyen, a világ leginnovatívabb és legsikeresebb projektjeinek példáin keresztül.

Legyen hatékonyabb a SEO: így turbózd fel a keresőoptimalizálást CRO-val.

Dr. Rónay P. Tamás

A SEO azaz keresőoptimalizálás a B2B marketingben és ipari marketingben egyaránt kiemelt szereppel bír. Az más kérdés, hogy kevesen élnek azokkal az optimalizációs lehetőségekkel, amelyek által a SEO a teljes potenciáljával szolgálná a cég és a profit növekedését.

A Mesterséges Intelligencia (AI) jogi kérdései. Legális a ChatGPT használata a marketingben? Jogszerű a Midjourney?

Dr. Rónay P. Tamás

A Mesterséges Intelligencia jogi kérdéseket vet fel a marketingben és a SEO-ban, mert a használata körül több alapvető kérdés sem tisztázott még. Amíg nem készül el az Európai Unió AI használatát szabályozó törvénye, addig sok esetben szürke zónában mozgunk.

A mesterséges intelligencia veszélyei: AI adathalászat, hamisítás, botnet, politikai támadások, pénzügyi csalások

Dr. Rónay P. Tamás

A mesterséges intelligencia (MI, vagy AI) komoly veszélyforrást jelenthet, kiváltképpen azáltal, hogy az életünk szerves részévé vált.  Még csak pár éve van velünk, ám az elmúlt fél évben annyira felgyorsultak az események, annyira sokakban tudatosult a mesterséges intelligencia kínálta lehetőségek, hogy ez törvényszerűen hozta magával a törvénytelenséget is.